Spilltips i kampen mellom Fredrikstad og Kongsvinger i 1. divisjon

Det ble gjort litt brannslukking forrige helg da den tradisjonsrike klubben fra Østfold tok sin første seier for sesongen med 4-0 over Elverum. Men Fredrikstad-laget er fortsatt sist på tabellen og krisen er på ingen måte avblåst. Ved seier i kveld er vil de derimot klatre opp på trygg plass. Og i helgen ble det klart at Raymond Kvisvik kommer inn i trener-teamet som assistenttrener, og man skal ikke se bort i fra at «super-Ray» kan gi spillerene litt vitamininnsprøytning.

Kongsvinger har heller ikke startet sesongen bra, men det har ble to seire på rad før det igjen ble et tap for Levanger sist runde. Hedmarkingene ligger på en utsatt 12. plass, og vil nok kunne se langt etter å kjempe om eliteseriespill med det første. De to siste hjemmekampene til Fredrikstad mot Kongsvinger har endt med uavgjort, men statistikken er jevn med fire seire til FFK, to uavgjort og fire seire til Kongsvinger.

Situasjonen skade og karantenevis hos klubbene er som følger, Patrick Karoliussen hos hjemmelaget må sone karantene mens Markus Skjellum må gjøre det samme for bortelaget.

Oddsen hos Bet365 er som følger:

Fredrikstad:     2.40

Uavgjort:          3.40

Kongsvinger:   2.80

Vi tror Fredrikstad kan fortsette oppturen på hjemmebane mot enda et Hedmarkslag. Det er ikke et superspill, men på en stille tirsdag i juni er det det beste vi finner å spille på, og oddsen på 2.40 er fin.

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder