Spilltips: Haugesund – Lillestrøm i Eliteserien

Haugesund – Lillestrøm
Haugesund stadion
Eliteserien
Søndag klokken 18.00

Søndag tar Haugesund imot Lillestrøm i Eliteserien på Haugesund stadion. Les mer og få odds og spilltips til kampen her.

Nesten to uker siden forrige kamp

Mens Haugesund har holdt kampformen ved like ved å spille treningskamp mot Brann i landslagspausen er det gått nesten to uker siden sist Lillestrøm spilte kamp.

Haugesund tapte treningskampen på Brann stadion med 3-2, selvom vi neppe skal legge det resultatet alt for mye vekt.

Lillestrøms forrige kamp var mot Stabæk hjemme på Åråsen i den fjerde runden av cupen, en kamp de vant 3-1 etter scoringer av Melgalvis, Tagbajumi og Krogstad.

Haugesund henger med i toppen

Haugesund ligger på en foreløpig femteplass i Eliteserien, med én kamp mindre spilt enn de tre lagene forann seg. Laget har kun tapt en av sine siste fem og fjorårets fjerdeplass er fortsatt med å kjempe om medaljer.

Lillestrøm på sin side har kun vunnet en av sine siste fem, men står med seks poeng på de fem kampene og innehar for øyeblikket tiendeplassen på tabellen.

Sterk borteseier

Haugesunds siste kamp før landslagspausen var sesongens kanskje vanskeligste kamp, borte mot Rosenborg. Men rogalendingene imponerte mot et Rosenborg-lag som rokkoerte stort på laget mellom de to avgjørende kampene mot Ajax i Europa league-kvalifiseringen.

Søndagens bortelag hadde hjemmekamp den samme runden og tok imot erkerival Vålerenga. Også de fikk en positiv opplevelse da resultattavlen viste 2-1 når dommeren blåste kampen av.

Haugesund stadion

Kampen spilles på Haugesund stadion.

Tidligere møter

Haugesund har ikke hatt alt for mange sesonger i den øverste norske divisjonen så lagene har kun møttes ved 21 tidligere anledninger.

Og statistikken er svært jevn med haugesunds seks seire mot Lillestrøms syv. Åtte av kampene har endt med uavgjort.

Sesongens førstte oppgjør mellom de to lagene på Åråsen endte med 0-2 etter scoringer av Liban Abdi og Shuaibu Lalle Ibrahim.

Skader og suspensjoner

Haugesund må klare seg uten midtstopper Fredrik Knudsen som må stå over på grunn av for mange gule kort og Eirik Mæland som er tilbake i lett trening etter en skade.

Lillestrøm har Marco Tagbajumi ute med suspansjon og Sheriff Sinyan som er langtidsskadet med et ødelagt kne.

Spilltips: Haugesund vinner

Haugesund har vist god form gjennom sommeren og er helt der oppe og kjemper om edelt metall. De har også vært stabilt gode på hjemmebane denne sesongen. Vi tror de blir for sterk for et ujevnt Lillestrøm-lag på haugesund stadion.

Odds for kampen fra bet365:

Haugesund: 2.20 Uavgjort: 3.25 Lillestrøm: 3.30

Vi går for hjemmeseier til 2.20 i odds. Kampstart er søndag klokken 18.00

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler