Spilltips: Fulham - Norwich, Championship

Årets Championship-sesong starter denne helgen og lagene skal nå være forberedt på å spille førtiseks ligakamper frem mot mai neste år. Årets første spilltips i Championship blir i kampen mellom Fulham og Norwich.

Fulham tett på opprykk i fjor

En sjetteplass i ligaen ga Fulham mulighet for å spille play-off til Premier League forrige sesong, men Reading ble for sterke i den første play-off runden.

Laget fra vest-London har et uttalt mål om å komme seg tilbake til Premier League og er en av opprykksfavorittene i årets utgave av Championship.

Stefan Johansen

Stefan Johansen var en sterk bidragsyter til at laget gjorde det godt i fjor med hele 13 mål og 8 assist på 42 kamper, og nordlendingen håper nok å bidra minst like godt i årets opprykkskamp.

Norwich klarte ikke innfri

Som et av lagene som rykket ned fra Premier League, og pengene som følger med derfra, var Norwich en av de store favorittene til å rykke opp forrige sesong. Men laget fra øst-England klarte ikke innfri forventningene.

De havnet til slutt på en åttendeplass, og Alexander Tettey og co håper nok på en bedre sesong i år.

Du kan lese deg enda mer opp på oppgjøret og hvordan du får streamet den live her.

Alexander tettey Norwich

Spilltips: Fulham innfrir hjemme

Men vi tror Norwich får en tøff start på sesongen og taper borte mot et Fulham-lag som er bedre på papiret og meget innstilt på opprykk.

Oddsen for kampen hos bet365 er som følger:

Fulham: 2.00

Uavgjort: 3.40

Norwich: 3.75

Vi går for hjemmeseier og en god start på opprykksjakten til Fulham, oddsen på 2.00 er også god.