Spilltips: Fulham – Norwich, Championship

Årets Championship-sesong starter denne helgen og lagene skal nå være forberedt på å spille førtiseks ligakamper frem mot mai neste år. Årets første spilltips i Championship blir i kampen mellom Fulham og Norwich.

Fulham tett på opprykk i fjor

En sjetteplass i ligaen ga Fulham mulighet for å spille play-off til Premier League forrige sesong, men Reading ble for sterke i den første play-off runden.

Laget fra vest-London har et uttalt mål om å komme seg tilbake til Premier League og er en av opprykksfavorittene i årets utgave av Championship.

Stefan Johansen

Stefan Johansen var en sterk bidragsyter til at laget gjorde det godt i fjor med hele 13 mål og 8 assist på 42 kamper, og nordlendingen håper nok å bidra minst like godt i årets opprykkskamp.

Norwich klarte ikke innfri

Som et av lagene som rykket ned fra Premier League, og pengene som følger med derfra, var Norwich en av de store favorittene til å rykke opp forrige sesong. Men laget fra øst-England klarte ikke innfri forventningene.

De havnet til slutt på en åttendeplass, og Alexander Tettey og co håper nok på en bedre sesong i år.

Du kan lese deg enda mer opp på oppgjøret og hvordan du får streamet den live her.

Alexander tettey Norwich

Spilltips: Fulham innfrir hjemme

Men vi tror Norwich får en tøff start på sesongen og taper borte mot et Fulham-lag som er bedre på papiret og meget innstilt på opprykk.

Oddsen for kampen hos bet365 er som følger:

Fulham: 2.00

Uavgjort: 3.40

Norwich: 3.75

Vi går for hjemmeseier og en god start på opprykksjakten til Fulham, oddsen på 2.00 er også god.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler