Spilltips: Atalanta fortsatt med i kampen om avansement

Atalanta feirer seier mot Young Boys

Endelig er det europeisk midtuke igjen, og selv om flere grupper begynner å se avgjorte ut er det fortsatt mye spenning å hente, blant annet i gruppe F, der alle fire lagene potensielt kan avansere til utslagsrundene i Champions League fortsatt.

Et trenerløst Manchester United gjester Villerreal på bortebane, laget de tapte Europa League-finalen mot forrige sesong, og virkelig slet seg til en seier mot på hjemmebane tidligere i høst. Men vi konstentrerer oss om den andre kampen i denne gruppen, nemlig kampen mellom sveitsiske Young Boys og Atalanta på Stadion Wankdorf i Bern.

Hjemmelaget er helt sist i gruppen med tre poeng, tre poeng de sikret mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Utenom den kampen har det sett tøft ut for Young Boys, og de har også slitt en del i hjemlig liga nå de siste ukene.

Atalanta hadde en seig start på sesongen, men har kjempet seg tilbake til toppkampen i Serie A, der de ser ut som en av de sterkeste utfordrerne til å spille Champions League neste sesong nok en gang.

Forventede lagoppstillinger

Young Boys: Faivre; Hefti, Burgy, Lauper, U Garcia; Mambimbi, Aebischer, Sierro, Ngamaleu; Elia, Siebatcheu
Fravær: von Ballmoos, Zesiger, Camara, Lustenberger, Nsame og Fassnacht

Atalanta: Musso; Toloi, Demiral, Palomino; Zappacosta, Freuler, De Roon, Maehle; Ilicic, Zapata, Pasalic
Fravær: Gosens, Hateboer, Lovato

Spilltips: Borteseier

Atalanta må klare seg uten Robin Gosens og Hans Hateboer, to navn som vanligvis er sikker i startoppstillingen, men troppen ser ellers sterk ut, med Zapata og Ilisic som de klart farligste spillerne. Hjemmelaget har en lang skadeliste, til en kamp der de selv med fulltallig tropp ville vært underdogs.

Gjestene fra Italia har vært sterkest på bortebane denne sesongen, og jeg forventer at de fortsetter den gode formen de er inne i nå med en seier her. En seier vil etter alle solemerker flytte dem opp på en av de to øverste plassene, hvilken av dem er avhengig av hvordan det ender i kampen som spilles i Spania.

Young Boys er på sin side ute av kampen om avansement til både CL og EL om de taper dette oppgjøret.

Per nå ser det ut til at det er 888 Sport som har den beste oddsen på borteseier, med fine 1.80.

Spill her!

Se 888 sport og våre andre anbefalte bookmakere sine bonuser her.

Kampstart er klokken 21:00.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler