Spilltips: Arsenal - Köln i Europa League

Torsdag tar Arsenal imot Köln til sesongens første kamp i Europa League. Få odds og spilltips til kampen her.

Varierende sesongstart

Arsenal har startet årets Premier League-sesong med svært varierende resultater, der det har blitt seks poeng på de fire første kampene.

Sesongen startet med en målrik kamp der Leicester til slutt ble slått 4-3 på hjemmebane. Deretter ble det et meget skuffende 1-0 tap borte mot Stoke.

Arsenals andre tap på rad kom borte mot Liverpool, der hjemmelaget til slutt vant hele 4-0. I den forrige serierunden kom endelig seieren igjen for Arsenal da Bournemouth ble slått 3-0 på hjemmebane.

Köln skuffer

Etter en svært oppløftende sesong i fjor der klubben havnet så høyt som femteplass på tabellen, har det vært svært lite å glede seg over i starten av den nåværende sesongen for Köln.

Tre runder ut i Bundesliga har klubben én fattig scoring og null poeng. Scoringen kom i den andre runden på hjemmebane mot Hamburg der sluttresultatet til slutt ble 1-3.

I den første serierunden ble Borussia Mönchengladbach for sterke med 1-0, og i den forrige og siste serierunden var det Augsburg som trakk det lengste strået med hele 3-0 på hjemmebane.

Tidligere møter og europeisk historikk

De to klubbene har aldri før møttes i europeiske turneringer, og dette er første gang Köln spiller europeisk fotball siden 1992/93-sesongen.

Arsenal på sin side har sin første sesong utenfor det gjeveste selskap i Champions League siden 1999/00-sesongen.

Klubben har heller ikke vært i en europeisk finale siden de tapte for Barcelona i Champions League-finalen i 2006, så dette kan være en gyllen mulighet for Arsenal å endelig vinne en kontinental pokal.

Emirates stadium

Kampen spilles på Emirates stadium i London, England.

Skader og suspensjoner

Arsenal har Santiago Cazorla fortsatt ute mens Calum Chambers er usikker. Ellers har Wenger varslet at han vil rullere på laget i årets Europa League-sesong.

Köln på sin side har fire spillere som alle er usikre; Artjoms Rudnevs, Marius Laux, Milos Joic og Marcel Risse.

Spilltips: Arsenal vinner med to mål eller mer

Vi tror at Arsenal, selv med flere utskiftninger i startelleveren, slår et Köln i meget svak form. Kampen spilles på hjemmebane og vi tror at selv om Wenger sier Europa League ikke er på toppen av hans prioriteringsliste har lyst å sie at de har noe i turneringen å gjøre.

Odds for kampen hos bet365 er som følger:

Arsenal: 1.44

Uavgjort: 4.75

Köln: 8.50

Arsenal med (-1) handicap: 2.10

Vi går for seier til Arsenal med to mål eller mer til 2.10 i odds.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.