Spilltips: Aalesund – Viking, Eliteserien

Søndag tar Aalesund i mot kriserammede Viking til kamp i Eliteserien på Color Line Stadion, Les mer og få spilltips til kampen her.

Oppadgående form

Etter å ha ligget klart sist på tabellen siden den syvende runden i Eliteserien har Viking nå spilt tre kamper uten å tape, og fått Tromsø bak seg på tabellen.

Forrige runde endte med uavgjort hjemme mot Lillestrøm, mens det ble en 2-0 seier borte mot Odd og uavgjort 1-1 hjemme mot Sogndal før det.

Aalesund faller som en stein

Etter en god form i mai og juni har Aalesund nå fire kamper på rad uten seier, kun uavgjortresultatet hjemme mot Brann har hindret laget i å tape fire ligakamper på rad.

Laget røk også ut av cupen på torsdag da det ble et tafatt 0-3 tap borte mot Stabæk. Det er tydelig at noe ikke stemmer i jugendbyen.

Flere nye spillere hos bortelaget

Viking har hentet hele syv spillere dette overgangsvinduet, og blant annet Tommy Høiland har kommet inn fra Strømsgodset.

Andre spillere som har kommet inn dørene på Viking Stadion er Fredrik Torsteinbø fra Hmmarby og Andreas Nordvik fra Esbjerg.

Aalesind på sin side har kun hentet inn spissen Anthanasios Papazoglou på lån fra den belgiske klubben KV Kortrijk.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles i Aalesund, nærmere bestemt på Color Line Stadion. Stadionen som ble åpnet i 2005 har en kapasitet på 10.778 og hadde en pris på 210 millioner kroner når den sto ferdig.

Det er ikke ventet fullt hus på søndag, Aalesund har et publikumssnitt på 6130 i årets sesong.

Spilltips: Viking fortsetter rekken med kamper på rad uten tap

Vi tror alle i Viking har fostått alvoret og virkelig jobber for å redde klubben fra nedrykk i tiden som kommer. De vil søndag utnytte et Aalesund-lag ute av form og ta en ny borteseier.

Oddsen for kampen hos bet365 er som følger:

Aalesund: 2.05

Uavgjort: 3.50

Viking: 3.40

En odds på 3.40 på Viking er for fristende til å la vær å spille på, vi går for borteseier!

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler