Skottland – England: Odds og tips i VM-kvaliken

Skottland – England, VM-kvalifisering

Skottland england fotball

  • Sted: Hampden Park, Glasgow
  • Når: Lørdag klokken 18.00
  • Hvor kan du se den: Eurosport Player og MAX

Det er klart for det andre møtet mellom Skottland og England i gruppe F i VM-kvalifikasjonen for Europa. Det første møtet på Wembley endte 3-0 til England, som topper gruppen med 13 poeng etter 5 kamper spilt. Engelskmennene har fortsatt til gode å slippe inn mål og gruppeseieren ser allerede nå ut til å være godt innenfor rekkevidde.

Skottland har ikke slått England hjemme siden 1985, og den eneste seiren de siste 31 årene kom på Wembley i 1999. Da vant de 1-0 i EM 2000-kvaliken, men kunne ikke hindre England i å avansere da første kampen endte 2-0 til storebror i den første kampen.

Marcus Rashford England

Siden Jamie Vardy er ute med en lårskade er unggutten Marcus Rashford hentet opp fra U21-troppen til en ellers skadefri seniortropp. En tropp som er klart sterkere enn hva Skottland kan stille med. Skottland som i likhet med Norge har slitt de senere årene med å produsere toppspillere må satse på et sterkt kollektiv. Et kollektiv som kommer til å prøve på å plage engelskmennene med et sterkt press, og forhåpentligvis få nok kontringer til å banke inn ett mål eller to.

Vi har, dessverre for skottene, ingen tro på at de skal klare å ta med seg noe fra denne kampen. England stiller med et lag sterkere enn på mange år, og selv om Vardy er ute har de en god håndfull farlige målscorere.

Oddsen for kampen hos Bet365 er som følger:

  • Skottland: 5.25
  • Uavgjort: 3.50
  • England: 1.70

En odds på 1.70 er ikke all verden, så vi er vågale nok til å tro at England vil vinne med flere mål. Alli og Kane fra Tottenham, Rashford fra Manchester United og Sterling fra Manchester City har alle mye mål i bena. En borteseier med handicap gir følgende odds:

  • England (-1) 2.87

Hampden park Glasgow

Kampen vil for øvrig bli preget av at britisk politi har varslet et massivt politioppbud, og at de vil være bevæpnet. Med tanke på de nylige hendelser i Storbritannia er det forståelig. Under selve kampen vil det nok også være sterke følelser mellom engelskmennene og skottene på tribunen. Men når kampen er ferdig er dem tross alt alle briter, og man vil se blå og hvite trøyer side om side på Glasgows mange puber.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler