Spilltips til kveldens Eliteserie-kamp mellom Sandefjord og Tromsø

Så langt har det kun blitt én fattig seier for Sandefjord i Eliteserien, mot Start for fire måneder siden. Før denne Eliteserierunden er det hele åtte poeng opp til sikker plass for laget fra hvalfangerbyen.

Sandefjord Fotball – Tromsø IL
Komplett Arena, Sandefjord
Eliteserien, runde 18
Fredag klokken 19:00

Men den forrige ligakampen så det endelig ut til å gå veien for Sandefjord. Med under ti minutter igjen av kampen ledet Sandefjord 2-0 borte mot Vålerenga, men hovedstadslaget slo tilbake og kampen endte til slutt 2-2.

I Tromsø derimot går det langt bedre denne sesongen, etter en tøff sesong i fjor ligger Tromsø så langt på en respektabel syvendeplass med kun fem poeng opp til Haugesund på tredjeplass. Forrige serierunde endte dog med et 1-2-tap på hjemmebane mot nettopp Haugesund.

Første møtet mellom de to lagene denne sesongen endte med en komfortabel 4-1-seier til Tromsø på Alfheim. To mål av Espejord, Berntsen og Antonsen sørget for målene til Tromsø. Mens Kastrati scoret Sandefjords trøstemål.

Lagnyheter

Sandefjord må trolig klare seg uten Emil Palsson som fikk en smell på trening i går, men han kommer til å bli testet nærmere kampstart. Enric Valles og Flamur Kastrati er suspendert og ikke med i troppen.

Tromsø har midtstopper Simen Wangberg suspendert, mens Christian Landu Landu er ute med skade. Også Magnar Ødegaard og Robert Taylor er usikre. Tromsø hentet denne uken tilbake Mikael Ingebrigtsen, og det kan se ut som han går rett inn i startelleveren.

TV og live stream

Kampen kommer til å bli vist på Eurosport Norge og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Oddstips til kampen

Begge lag mangler flere sentrale spillere, så det gjør det litt ekstra vanskelig å tippe et resultat i dette oppgjøret. Sandefjord viste mot Vålerenga forrige helg at det er kvaliteter i laget, men det har Tromsø vist nesten hele sesongen, om man ser bort fra tapet mot medaljekonkurrentene Haugesund sist runde.

Tromsø starter trolig med Ingebrigtsen, en spiller som passer spillestilen til Valakari godt. Vi tror Tromsø fint kan ta med seg alle tre poengene i kveld, fordi de enkelt og greit er et mye bedre fotballag.

Vi går for borteseier til fine 2.20 i odds hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler