Spilltips: Norge stadig med i kampen om gruppeseieren i Nations League

Norge Romania spilltips

Mye er usikkert når det kommer til landslagsfotballen om dagen, og det er uvisst om det i det hele tatt blir kamp søndag. Vi våger oss uansett med et tips, til kampen mellom Romania og Norge.

Romania – Norge

National Arena, Bukuresti
Nations League, gruppe B1

Etter at Omar Elabdellaoui testet positivt for covid-19 idag, fredag, er det usikkert om det er mulig å spille kampen borte mot Romania søndag. Mye er avhengig av om andre norske spillere er smittet, men for øyeblikket er det ingen informasjon om det.

Vennskapskampen som skulle spilles mot Israel på onsdag ble som kjent avlyst, etter at en israelsk spiller testet positivt, og folkehelsedirektoratet grep inn og forandret på retningslinjene etter mediaoppstyret som fulgte den positive israelske prøven.

Om kampen blir spilt, så blir det trolig uten de norske spillerne som spiller i Eliteserien, som Markus Henriksen og Patrick Berg. Grunnen er at myndighetene kan fjerne karantenefritaket som gjelder for idrettsuttøvere.

Det er uansett få av de hjemlige spillerne som er aktuell for en startplass uansett, og laget vi får se i Bukuresti vil trolig ligne på det som vant hele 4-0 mot Romania tidligere i høst.

Norge er plassert på andreplass med ni poeng etter fire kamper, og er garantert å minimum havne på andreplass med poeng i dette oppgjøret. Uansett hvordan det går i både denne og kampen mellom Nord-Irland og Østerrike søndag, må Norge vinne borte mot Østerrike onsdag for å ha en sjans til å ta gruppeseieren, og dermed være aktuell for en ekstra sjanse til å kvalifisere seg til VM i 2022, i tillegg til å rykke opp til A-ligaen.

Med Ødegaard tilbake og en Haaland som fortsatt er i kjempeform er jeg ganske trygg på en norsk seier i dette oppgjøret, og oddsen 2.10 hos Betway er også veldig spillbar.

Oddsboost på Romania – Norge hos Betway:

Om du som oss har troen på Norge så er Betway sin oddsboost til kampen kanskje noe for deg. De har nemlig skrudd oddsen på at Norge vinner i tillegg til at det blir scoret over 1.5 mål totalt til 4.00.

Spill på oddsboosten her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler