Spilltips: Roma tar i mot Inter Milan i Serie A

Lørdag møtes Roma og Inter Milan til dyst i Serie A i Italia, og det er Roma som er små favoritter. Få odds og spilltips til kampen her.

Møter tidligere elever

Kampen er på forhånd pekt ut som spesiell fordi manager for Roma i fjor Luciano Spalletti returnerer til Stadio Olimpico som Inter Milan-manager.

Spalletti trente Roma i fjor og mellom 2005 og 2009. Han og Roma ble enige om å avslutte kontrakten etter forrige sesong til tross for en imponerende andreplass i ligaen.

Inter kommer fra en meget skuffende sesong

De tidligere Champions League-mesterene fra 2010 har slitt i hjemlig serie helt siden 2011 men hadde en liten opptur for to sesonger siden da det ble en fjerdeplass.

I fjor derimot ble det en skuffende niendeplass, bak erkerival AC Milan og utenfor europacup.

Roma imponerte

Men AS Roma på sin side hadde en meget god sesong der de lenge ga Juventus kamp om ligatittelen. De endte til slutt på andreplass, 4 poeng bak de seks ganger mesterene på rad, Juventus.

Hovestadslaget har nå ikke vært dårligere enn nummer tre siden 2013 og forhåpningene er høye blant supporterene til at den nye manageren Eusebio Di Franscesco kan få klubben enda nærere tittelen denne sesongen

Men etter hele manager-bytter forrige sesong ble det til slutt en syvendeplass, plassen bak erkerival AC Milan. Den sure syvendeplassen betyr også at klubben ikke skal spille europacup denne sesongen.

Begge lag sesongåpnet med seier

Inter slo Fiorentina komfortabelt 3-0 i sesongens første kamp på hjemmebane. Ivan Perisic scoret ett mens Mauro Icardi scoret to. Rafik Zekhnini fikk et innhopp for gjestene.

Roma startet sesongen med bortekamp mot Atalanta, en kamp de vant med 0-1 etter en scoring av tidligere Manchester City spiller Aleksander kolarov i det trettiførste minutt.

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget har tre spillere ute med skader. Emerson er fortsatt skadet i lengre tid med et ødelagt kne mens Rick karsdorp og Bruno Peres er ute minst en måned hver med en meniskskade og en ødelagt muskel.

For Inter sin del ser troppen enn så lenge helt frisk og raskt ut. Og ngen av lagene har spillere ute med karantene.

Spilltips: Roma slår gamletreneren på eget gress

Vi synes Roma er et bedre lag og har over lengre tid prestert betydelig bedre enn Inter Milan. Hjemmebane skal også være en klar fordel for hovedstadslaget.

Odds for kampen hos bet365 er som følger:

Roma: 2.30

Uavgjort: 3.60

Inter Milan: 2.87

Vi går for hjemmeseier til Roma på Stadio Olimpico til 2.30 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler