Spilltips: Roma – Atletico Madrid

Tirsdag tar Roma i mot Atletico Madrid på Stadio Olimpico i det som er en av de mest spennende gruppene i årets Champions League. Få odds og spilltips til kampen her.

Svekket på overgangsvinduet

De aller fleste vil nok mene at Romas tropp denne sesongen er svekket i forhold til fjoråret etter salg av blant annet Antonio Rüdiger til grupperival Chelsea og Mohamed Salah til Liverpool.

Erstatterene som er hentet inn er av det mer ukjente formatet i form av Rick Karsdorp, Lorenco Pellegrini og Bruno Peres.

Altetico har på sin side grunnet overgangsnekten kun fått inn én ny spiller i troppen før sesongen. Det er Vitolo som kom fra Sevilla for omtrent 350 millioner kroner.

Klubben har solgt en del spillere, dog kun en markant en i form av Theo Hernández som ble solgt til byrival Real Madrid for 250 millioner kroner.

Edin Dzeko og Roma skal prøve å stoppe Atletico Madrid hjemme tirsdag.

Spilte ikke kamp i helgen

Den første serierunden i Serie A etter landslagspausen ble spilt uten Roma denne helgen. Hovestadsklubben skulle egentlig spille borte mot Sampdoria men et kraftig uvær satte en stopper for kampen, den er nå utsatt på ubestemt tid.

I de to første serierundene tok Roma tre poeng borte mot Atalanta (0-1) og tapte skuffende 1-3 hjemme for rival Inter.

Atletico har startet oppskriftsmessig

Med fem poeng på tre kamper er Atletico allerede fire poeng bak Barcelona på La Liga-tabellen. Så langt har det blitt 2-2 borte mot Girona, 1-5 seier borte mot Las Palmas og 0-0 borte mot Valencia.

Grunnen til at de har åpnet med tre bortekamper er at kubben ventet på at sin nye stadion skal bli klar til åpning denne måneden.

De to lagene har aldri før møttes i en offisiell kamp, det blir spennende å se styrkeforholdet mellom de to klubbene tirsdag.

Kampen spilles på Stadio Olimpico i Roma. Romas hjemmebane tar ca 73.000 tilskuere.

Skader og suspensjoner

Bortelaget fra Madrid må klare seg uten Augusto Matias Fernandez som må stå over grunnet en hamstringsskade, men kan ellers vise til en skadefri tropp.

Hjemmelaget på sin side har tre spillere som er usikker fram mot kampstart; Patrik Schick, Bruno Peres og Emerson. Luca Pellegrini er definitivt ute med en kneskade, han er ventet tilbake i januar.

Spilltips: Atletico drar i land en sterk borteseier

Vi synes Atletico på papiret har en mye bedre og bredere tropp enn Roma. Og tar man med i regnestykket at Atletico er i bedre form pluss at Roma ikke har spilt en obligatorisk kamp på flere uker heller det mot en Atletico-seier.

Odds for kampen hos bet365:

Roma: 3.00

Uavgjort: 3.20

Atletico Madrid: 2.62

Vi går for borteseier til Diego Simone sitt mannskap til 2.62 i odds.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler