Rennes – Lyon: Odds og spilltips

Rennes og Lyon møtes fredag til dyst i den andre runden av sesongens Ligue 1, og Lyon kommer inn til kampen som favoritter.

God start uten Lacazette

Alexandre Lacazette ble i sommer solgt til Arsenal i England og ble erstattet med Mariano fra Real Madrid som scoret 2 mål i debuten.

En kamp Lyon vant komfortabelt med 4-0 hjemme mot forrige sesongs vinner av Ligue 2, Strasbourg. Rennes på sin side spilte uavgjort 1-1 borte mot Troyes, også nyopprykket fra Ligue 2.

Skuffende fjerdeplass

Lyon kom på den alltid skuffende fjerdeplassen forrige sesong, og må klare seg uten Champions League-spill denne sesongen. Men laget er klar for årets Europa League-gruppespill.

Rennes havnet 17 poeng lenger bak på en niendeplass og er nok innstilt på å gjøre det bedre i år.

Les mer og finn ut hvordan du streamer Ligue 1 i Norge.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på Stade Rennais hjemmebane Roazhon Park i byen Rennes. Stadionen tar 29.778 tilskuere og ble bygget i 1912 og bygget ut i 2004.

Den skal også være vertsstadion for VM for kvinner i 2019 der det skal spilles seks kamper på stadionen, blant annet en semifinale.

Spilltips: Lyon viser at de er en medaljekandidat

Lyon har et uttalt mål om å alltid være med å kjempe om ligatittel og medlajger i Ligue 1, og er i år innstilt på nettopp det. Da må slike kamper som dette vinnes.

Odds for kampen hos bet365:

Rennes: 3.80

Uavgjort: 3.60

Lyon: 1.90

Oddsen er nok ikke den aller beste, men den viser at styrkeforholdet mellom klubbene tilsier at Lyon er klare favoritter. Vi går for borteseier til 1.90 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler