Målfattig i kveldens London-derby

Tottenham Chelsea spilltips

Chelsea tar turen til Tottenham Hotspur stadion i kveld for å møte tidligere trener Jose Mourinho og hans Spurs-lag. Det tror vi blir en målfattig affære.

Tottenham Hotspur – Chelsea FC

Tottenham Hotspur Stadion, London
Premier League, runde 22
Torsdag klokken 21:00

Det har ikke akkurat gått på skinner for hjemmelaget i det siste, og forrige ligakamp endte med et meget skuffende 0-1 borte mot Brighton. Heldigvis for Mourinho og co, har ikke Chelsea overbevist voldsomt i Thomas Tuchel sine første kamper bak spakene.

0-0 mot Wolvers og 2-0 mot Burnley, begge kampene på hjemmebane, er fasit så langt for tyskeren, som tok over etter at klubblegende Frank Lampard fikk sparken for noen uker siden.

Håpet var at den tidligere PSG-treneren skulle få fart på spesielt Timo Werner, men tyskeren har enda til gode å score under sin nye trener, og det er nå hele 13 ligakamper siden sist han skrev seg på måltavlen.

Tottenham må klare seg uten toppscorer Harry Kane i dette oppgjøret, så det er lite som tilsier at vi blir servert en målfest på Tottenham Hotspur stadion i kveld.

Mitt tips er under 2.5 mål, som gir 1.82 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler