Tips til midtukens kamper i Premier League-innspurten

Manchester United spilltips premier league ole gunnar solskjær

Manchester United – West Ham

Old Trafford, Manchester
Premier League, runde 37

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United har hatt en god periode etter korona-pausen, selv om det har lugget litt mer nå i de siste kampene. De røde djevlene kommer fra 1-3 på Wembley mot Chelsea i FA-semien på søndag, og forrige hjemmekamp i ligaen endte med et skuffende 2-2 mot Southampton, der to poeng ble tapt etter elendig defensiv markering på et hjørnespark på overtid av oppgjøret.

Men mellom de to kampene ble Crystal Palace slått 2-0 på bortebane, noe som var ManchesteR uniteds femte seier på syv forsøk i ligaen siden oppstarten etter korona-pausen.

Gjestene fra London har kjempet mot nedrykk i store deler av sesongen, men har vunnet sine to siste, mot nedrykksrivalene Norwich og Watford. Takket være de seks poengene trenger West Ham nå kun ett poeng for å sikre plassen i ligaen.

Manchester United har Leicester på bortebane i sin siste kamp for sesongen. Det kan bli en ren kamp om en plass i neste års Champions League. Før avspark onsdag har Leicester én kamp mer spilt, men står på både samme poengsum og målforskjell som laget til Ole Gunnar Solskjær.

West Ham vant det første oppgjøret mot Manchester United denne sesongen, 2-0 hjemme på London stadion tilbake i september 2019.

Men vo tror ikke gjestene tar en dobbel skalp, og ser på vertene som ganske klare favoritter. Har flere sentrale spillere i kanonform, og Bruno Fernandes, Mason Greenwood og co sørger for en komfortabel hjemmeseier. Det sørger for intens spenning på King Power stadion neste uke.

For West Hams del er ett poeng hjemme mot Aston Villa mer enn nok, selv om det skulle ende med tap i dette oppgjøret.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler