Spilltips til runde 30 i Premier League 2019/2020

Spilltips Premier LEague runde 30 sesongen 2019/2020

Fredag 19. juni:

Tottenham Hotspur – Manchester United

Begge klubbene har fortsatt et håp om å snyte Chelsea for den fjerde og siste Champions League-plassen, men det begynner å haste, spesielt for hjemmelaget.

Korona-pausen har nok vært en liten vesignelse for både José Mourinho og Ole Gunnar Solskjær, da de begge har fått viktige spillere tilbake fra skade. Men spesielt for Tottenhams del kan krisen ha kommet på et perfekt tidspunkt, da laget var i en forferdelig form med to tap og én uavgjort på sine siste tre kamper.

Marcus Rashford har vært i fokus i England den siste tiden, da han har kjempet for gratis måltider for fattige barn i sommerferien. Han har fått gehør fra politikerne, og blitt lovpriset av både tidligere og nåværende lagkammerater og trenere. Vi tror det er en topp motivert Rashford fra start i dette oppgjøret, og har en god magefølelse på at han avslutter det som har vært en fantastisk uke for hans del med et mål.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler