Spilltips: Målrikt i Leeds Premier League-comeback borte mot Liverpool

Liverpool - Leeds spilltips odds

Liverpool – Leeds United

Anfield stadion, Liverpool
Premier League – 1. runde

En dag som veldig mange Leeds-fans i England og ikke minst her i Norge har ventet veldig lenge på, er endelig her. Leeds er etter hele 16 år på andre- og tredjenivå i England klar for spill på øverste nivå igjen.

Under ledelse av genierklerte Marcelo Bielsa har klubben fått nok kvalitet, tro og kynisme til å ta det siste steget, og vi er overbevist om at dette laget skal bite greit fra seg også i Premier League. Men første oppgave er av det tøffere slaget, når det som kanskje er verdens beste klubblag de siste to årene venter på motsatt banehalvdel.

Liverpool har ikke gjort store forandringene i troppen, og laget som entrer matten på Anfield er et lag vi så ved flere anledninger forrige sesong.

Oppgjøret er mer en formalitet for hjemmelaget, mens det for bortelaget er en enorm begivenhet, ikke bare for fansen, men for den nokspå unge Leeds-troppen. Det kan slå begge veier for gjestene, men jeg har en følelse av at de har lyst til og vil vise hva som bor i dem.

Jeg spår minst et bortemål, men erfarne spillere som Stuart Dallas og Liam Cooper i forsvaret har en enorm oppgave i å temme Liverpools fantastiske angrepstrio. Det er nærmest umulig, så tipset mitt er at begge lag scorer og totalt antall mål havner på over 2.5. Det gir 2.25 i odds hos Betway.

oddsboost liverpool - leeds

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler