Spilltips: West Ham og Liverpool avslutter runde 25 i Premier League på London stadion

West Ham Liverpool spilltips

I kveld avsluttes den 25 runden i Premier League på London stadion, der Liverpool kan øke forspranget i tittelkampen til fem poeng, om de vinner over West Ham.

West Ham – Liverpool
London stadion, London
Premier League, runde 25
Mandag klokken 21:00

West Ham kommer fra to strake tap i serien, men man skal ikke lenger enn tre uker tilbake i tid før de tok en knallsterk seier over et annet topp seks-lag på hjemmebane, Arsenal.

Liverpool på sin side forspilte en gylden mulighet når de bare klarte uavgjort hjemme mot Leicester forrige helg, etter at tittelutfordrer Manchester City tapte sin kamp borte mot Newcastle.

Og med Citys overbevisende 3-1-seier hjemme mot Arsenal i går er det nå kun to poeng som skiller ned til de lyseblå for Liverpool sin del. West Ham er med sine 31 poeng nede på en tolvte plass, men det er god avstand ned til nedrykksplassene.

TV og live stream

Det er TV2 som har rettighetene til å sende Premier League i Norge, og denne kampen kommer derfor til å bli vist på deres sportskanaler og på TV2 Sumo.

Forventede lagoppstillinger

West Ham: Fabianski; Zabaleta, Diop, Ogbonna, Masuaku; Snodgrass, Noble, Rice, Anderson; Antonio, Carroll
Fravær: Nasri, Wilshere, Lanzini, Balbuena, Reid, Sanchez, Yarmolenko
Trener: Manuel Pellegrini

Liverpool: Alisson; Milner, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Wijnaldum; Shaqiri, Firmino, Mane; Salah
Fravær: Alexander-Arnold, Gomez
Trener: Jürgen Klopp

Spilltips: Liverpool/Liverpool ved pause/fulltid

Liverpool klarte ikke å prestere når de ble levert en gedigen gavepakke forrige helg. Denne gangen fikk dem absolutt ingen gavepakke av konkurrentene fra Manchester, kanskje lever dem best med å bli pustet i nakken?

Vi tror hvert fall at de røde ligalederne leverer det som trengs i kveld, mot det som har vært et meget ustabilt West Ham-lag denne sesongen. West Ham lider i tillegg av en skadeliste betydelig lengre enn gjestene sin, med spillere som Nasri, Wilshere og Armolenko ute.

Liverpool kommer til å kjøre på med toppet lag, noe som betyr både Firmino, Mane og ikke minst Salah på de tre mest offensive plassene. Det skal ikke West Ham-forsvaret klare å hamle opp med, selv med en Fabianski i mål som til tider har vært svært god denne sesongen.

Vi tror Liverpool leder allerede til pause, og ikke minst beholder den ledelsen frem til dommeren blåser i fløyten for siste gang ett par minutter over 90 spilte minutt.

Spill på at Liverpool leder til både pause og fulltid til oddsen 1.89 hos Unibet!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler