Spilltips: London-derby i Premier League på London stadion i kveld

West Ham Fulham spilltips

Det er klart for London-derby i Premier League i kveld, når West Ham tar imot nedrykkstruede Fulham på London stadion. Her er vårt spilltips til oppgjøret.

West Ham – Fulham
London stadion, London
Premier League, runde 27
Fredag klokken 20:45

Det begynner å se virkelig mørkt ut for Fulham, som ikke har fått den oppturen de håpte på ved å ansette tidligere Premier League-mester Claudio Ranieri som trener tidligere i sesongen.

Etter 26 serierunder er klubben plassert nest sist på Premier League-tabellen med fattige 17 poeng, hele åtte poeng bak Cardiff på den nærmeste sikre plassen.

Så noe drastisk bør skje i den ærverdige London-klubben om det skal bli Premier League-spill også neste år, og det bør starte med en seier over rivalene fra Øst-London i kveld.

Det er langt fra uoverkommelig, West Ham er svært ujevne denne sesongen, og står nå uten seier på sine siste fire ligakamper, forrige hjemmekamp var dog et sterkt 1-1-resultat hjemme mot Liverpool.

West Ham mangler navn som Yarmolenko, Wilshere og Nasri, mens gjestene må klare seg uten Alfie Mawson.

Forventede lagoppstillinger

West Ham: Fabianski; Cresswell, Ogbonna, Diop, Fredericks; Rice, Anderson, Snodgrass, Noble, Antonio, Hernandez

Fulham: Rico; Odoi, Le Marchand, Ream, Bryan, Seri, Chambers, Schurrle, Vietto, Babel, Mitrovic

Spilltips: West Ham vinner

Vi tror det blir for tøft for Fulham, og West Ham har vist at det er klart sterkest på hjemmebane. London stadion fikk i starten kritikk for at atmosfæren var for dårlig, men her har det tatt seg betydelig opp denne sesongen.

En hjemmeodds på 1.90 er såpass god synes vi at det er hvor vi putter pengene våre i kveld.

TV og live stream

Det er TV2 som har rettighetene til å sende Premier League i Norge, og denne kampen kommer derfor til å bli vist på deres sportskanaler og på TV2 Sumo.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler