Spilltips: Målrikt med Solskjær bak United-spakene

St James Park Newcastle

Spille på kampen ⚽? Gjør det hos Unibet!

Over 2.5 mål? 1.80 i odds!

Hele 12 mål har det blitt så langt under ole Gunnar Solskjærs tre kamper bak roret i Manchester United, i tillegg til ett baklengsmål i hver av de tre kampene.

Alt ligger dermed til rette for at det kan bli scoret en del mål, også på St. James Park i kveld.

Newcastle – Manchester United
St. James Park, Newcastle
Premier League, runde 21
Onsdag klokken 21:00

TV og live stream

TV2 har rettighetene til å sende Premier League i Norge, og kampen kommer derfor til å være tilgjengelig via deres kanaler. Du ser oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United på enten TV2 Sport Premium eller på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Forventede lagoppstillinger

Newcastle: Dubravka; Yedlin, Schar, Lascelles, Dummett, Ritchie; Perez, Shelvey, Diame, Murphy; Rondon
Fravær: Fernandez, Clark, Lejeune, Sung-Yeang

Manchester United: De Gea; Young, Jones, Lindelof, Shaw; Matic, Herrera; Sanchez, Pogba, Martial; Lukaku
Fravær: Rashford, Bailly, Smalling, Rojo

Les mer om kampen her: Solskjær kan bli historisk

Spilltips: Over 2.5 mål

Det kan selvsagt være at Manchester United nå kun opplever en utløsning som ofte skjer når et underpresterende lag bytter manager, og det kan være vanskelig å si hvor lenge den eventuelt varer.

Men høyst sannsynlig spiller Manchester United-spillerne nå endelig på det nivået de har inne takket være muligheten og tillitten Ole Gunnar Solskjær har kommet inn og gitt dem.

Og vi klarer ikke å se at det skal stoppe i kveld, mot et Newcastle-lag som ikke har imponert stort i den første halvdelen av sesongen.

Kun 18 poeng har laget fra nordøst-England høstet inn på 20 kamper, takket være fattige 15 scorede mål. Med andre ord er det ikke en voldsom angrepstrussel som venter Manchester United, som har flere forsvarsspillere ute med skade.

Vi tror United fortsetter der de slapp i helgen, og vinner relativt komfortabelt med flere baller i nettet, og muligens én i sitt eget. 1.80 på over 2.5 mål totalt virker som et ganske trygt spill.

Spill på over 2.5 mål til 1.80 i odds hos Unibet her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler