Spilltips: Manchester United og Chelsea sørger for god lørdagsunderholdning

spilltips Manchester United Chelsea spilltips

Det har ikke stått på underholdningen når Manchester United og Chelsea har spilt kamper i Premier League så langt denne sesongen. De røde djevlenes fire kamper så langt har gitt hele 21 mål, mens Frank Lampards Chelseas fem kamper har resultert i 22 nettkjenninger.

Det har også vært relativt målrikt mellom de to lagene i oppgjørene det siste året. 1-3, 0-2, 1-2 og 4-0 er status siden i fjor sommer.

  • Manchester United har vunnet fire av de seks siste kampene mot Chelsea.
  • Manchester United vant begge ligakampene mot Chelsea sist sesong.
  • Manchester United har ikke tapt mot Chelsea i ligaen på fem forsøk.

Betsafe med oddsboost: 5.00 i odds på at Man Utd vinner mot Chelsea

Til helgen er det tid for toppoppgjør i Premier League. Betsafe slår til med knallodds på lørdagens mellom Manchester United og Chelsea. Som ny kunde hos Betsafe får du oddsboost på hele 5.00 på at Manchester United vinner kampen.

Dette får du i tillegg til gratisspill på 250 kr på hvilken som sport du vil, helt til du vinner, dersom du setter inn 200 kr når du åpner ny konto.

Tilbudet fra Betsafe er tilgjengelig kun for nye kunder

Spill på oddsboosten her.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler