Spilltips: Liverpool med en lillefinger på pokalen ved seier i kveld

Spilltips: Liverpool med en lillefinger på pokalen ved seier i kveld

Spille på kampen ⚽? Gjør det hos Unibet!

Salah scorer: 2.60 i odds!

Manchester City og Liverpool møtes I kveld på Etihad til det som er den klart største kampen så langt denne Premier League-sesongen, og det er hjemmelaget som er under det desidert største presset.

Manchester City – Liverpool
Etihad stadion, Manchester
Premier League, runde 21
Torsdag klokken 21:00

TV og live stream

TV2 har rettighetene til å sende Premier League i Norge, og kampen kommer derfor til å være tilgjengelig via deres kanaler. Du ser oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United på enten TV2 Sport Premium eller på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Les mer om kampen her: Klopp i førersetet før toppkampen

Forventede lagoppstillinger

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Zinchenko; Bernardo, Fernandinho, Silva; Sterling, Aguero, Sane
Fravær: De Bruyne, Delph

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Henderson; Mane, Firmino, Keita; Salah
Fravær: Matip, Gomez

Spilltips: Mohamed Salah scorer

Liverpools stjerneangriper er I knallform for tiden, og har både scoret og assistert i alle sine siste tre kamper. Også mot Manchester City har han en god statistikk, med tre mål og to assists på sine siste fire kamper mot de lyseblå.

Men hvem som går seirende ut av kampen er det vanskelig å skulle spå. Liverpool er i åpenbart best form, men Pep og hans menn vet hva som står på spill og kommer til å angripe denne kampen med det største alvor.

Nøytrale tilskuere kan håpe på at det blir en artig kamp mellom to av de beste lagene i verden for øyeblikket, men det er en stor fare for at nettopp alvoret i kampen kommer til å sørge for at det er to relativt forsiktige lag som entrer matten.

Oddsen på over 2.5 mål er på 1.63 hos Unibet, noe vi synes er litt lavt med tanke på betydningen av kampen, her kan det godt tenkes at det står 0-0 til langt ut i andre omgang før ett av lagene avgjør. At begge lag scorer får du til oddsen 1.49.

Nei vi satser på at Salahs form både generelt og mot City vedvarer, og at vi får et egyptisk mål i løpet av kampen til fine 2.60 i odds.

Spill her hos Unibet!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler