Spilltips: Liverpool kan øke forspranget i Premier League til syv poeng

Liverpool Leicester spilltips

Det er hele elleve dager siden sist Liverpool spilte kamp, da Crystal Palace ble slått 4-3 hjemme på Anfield. Nå venter Leicester samme sted, og Liverpool kan få en meget stor luke ned til Manchester City ved seier.

Liverpool FC – Leicester City
Anfield stadion, Liverpool
Premier League, runde 24
Onsdag klokken 21:00

TV og live stream

Det er TV2 som har rettighetene til å sende Premier League i Norge, og denne kampen kommer derfor til å bli vist på deres sportskanaler og på TV2 Sumo.

Forventede lagoppstillinger

Liverpool: Alisson; Fabinho, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane
Fravær: Alexander-Arnold, Gomez, Milner

Leicester City: Schmeichel; Simpson, Morgan, Maguire, Chilwell; Mendy, Ndidi; Pereira, Madison, Albrighton; Vardy
Fravær: Amartey, Ghezzal

Spilltips: Begge lag scorer

Liverpool er selvsagt store favoritter i dette oppgjøret, og vi er rimelig trygg på at de rødkledde vinner nokså komfortabelt. Det betyr at de vil øke forspranget til Manchester City til hele syv poeng. Da begynner det for alvor å se ut som at ligagullet skal havne i Liverpool for første gang siden 1990. Manchester City tapte i går 1-2 borte mot Newcastle, etter først å ha tatt ledelsen tidlig i den første omgangen.

Det er også elleve dager siden sist Leicester spilte kamp, og også den kampen endte med 4-3-seier til hjemmelaget. Dessverre for Leicester var de bortelag mot Wolverhampton, og det tapet sørget for at klubben nå befinner seg på en tiendeplass på Premier League-tabellen.

I den kampen scoret ikke Jamie Vardy, men han er forventet å starte mot Liverpool i kveld, et lag han tidligere har scoret syv mål mot, kun Andy Cole (11) og Thierry Henry (8) har scoret flere mot laget fra Beatles-byen.

Det kan han fort finne på å gjøre igjen, og om ikke han tror vi fortsatt Leicester kan pirke inn et mål, for å pynte på resultatet i kveld. Unibet gir 2.05 i odds på at begge lag scorer.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler