Everton – Watford – Marco Silva møter sin tidligere arbeidsgiver for første gang

Goodison Park everton watford spilltips live stream

Premier Leagues runde 16 avsluttes i kveld når et Everton i varierende form tar imot Watford som ikke har vunnet en ligakamp på fem forsøk, og raser nedover på Premier League-tabellen.

Everton – Watford
Goodison Park, Liverpool
Premier League, runde 16
Mandag klokken 21:00

Denne helgens Premier League-runde har bydd på svært mye underholdning og dramatikk, der vi blant annet har fått en ny klubb i tet, nemlig Evertons byrival Liverpool.

Og også rundens siste kamp er viktig, for begge lag. Everton kan med seier passere Manchester United på målforskjell, og dermed ta tilbake den viktige sjetteplassen, mens Watford vil klatre hele fem plasser opp til åttendeplass ved seier. Det er a poeng med Everton og de gule og svarte vil dermed igjen være der oppe og snuse på Europacup-plassene.

Flere kjente ansikter

Marco Silva ble ansatt som Everton-manager i sommer, etter at han fikk sparken i Watford-jobben i januar på grunn av en formdupp etter at «Toffees» prøvde å ansette ham.

Og Watford har meldt Everton til det engelske fotballforbundet, da de mener at Everton kontaktet Silva på ulovlig vis når han fortsatt var ansatt som Watford-manager.

Men det er ikke bare Silva som møter sin tidligere arbeidsgiver for første gang. Richarlison gikk fra Watford til Everton i sommer for en pris som kan overstige 500 millioner kroner, og han har allerede scoret 7 mål for laget fra merseyside, like mange som han scoret for Watford i hele fjorårssesongen.

Hva sier managerne?

Marco Silva (Everton): Jeg ser frem til kampen, som garantert kommer til å bli tøff. Og det vil bli godt å se noen av spillerne jeg arbeidet med igjen, Jeg har noen gode venner også i klubben.

Javi Garcia (Watford): Det kommer til å bli en tøff kamp for begge lagene. Om vi spiller slik vi ønsker er jeg sikker på at det kommer til å bli tøft for dem. Vi må bli mer effektive, og ha kontroll bakover da de har en meget offensiv spillestil.

Lagnyheter

Vertene er forventet å ha Michael Keane, Theo Walcott og Bernard tilbake, mens Morgan Schneiderlin enda er usikker etter å ha vært ute med en leggskade.

For Watford sin del er Etienne Capoue utilgjengelig på grunn av karantene, mens Will Hughes er enda usikker etter at han fikk en smell i midtuke-tapet mot Manchester City.

Forventede lagoppstillinger

Everton: Pickford; Coleman, Keane, Mina, Digne; Gomes, Gueye; Walcott, Sigurdsson, Bernard; Richarlison

Watford: Foster; Femenia, Kabasele, Cathcart, Holebas; Hughes, Doucoure, Chalobah, Pereyra; Deulofeu, Success

TV og live stream

TV2 har rettighetene til Premier League i Norge og kampen er derfor tilgjengelig på deres sportskanaler og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Spilltips: Under 2.5 mål

Everton er favoritter, men vi har en liten følelse av at Watford kan få med seg noe fra dette oppgjøret, så vi spiller ikke på resultat i dag.

Det er ikke to målkåte lag som møtes, Everton har kun scoret 21 og sluppet inn 17 mål på 15 ligakamper, mens Watford står med 18 scorede og 21 innslupne på like mange ligakamper.

Under 2.5 mål høres plausibelt ut, og ligger ute til 1.98 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler