Spilltips: Chelsea gjester Bournemouth på Vitality stadion

Bournemouth Chelsea spilltips

Chelsea tok en relativt komfortabel seier mot Sheffield Wednesday i FA-cupen søndag, men skal finne tilbake til vinner-formen i Premier League etter at forrige ligakamp endte med 0-2-tap for erkerivalene Arsenal.

Bournemouth – Chelsea
Vitality stadion, Bournemouth
Premier League, runde 24
Onsdag klokken 20:45

TV og live stream

Det er TV2 som har rettighetene til å sende Premier League i Norge, og denne kampen kommer derfor til å bli vist på deres sportskanaler og på TV2 Sumo.

Forventede lagoppstillinger

Bournemouth: Boruc; Clyne, Cook, Ake, Smith; Fraser, Lerma, Gosling, Brooks; Wilson, King
Fravær: Cook, Francis, Solanke

Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Luiz, Rudiger, Emerson; Jorginho, Kante, Kovacic; Hazard, Higuain, Willian
Fravær:

Spilltips: Begge lag scorer

Chelsea har vært ustabile den siste tiden, og de seks siste ligakampene har endt med tre seire. Forrige ligakamp, søndag for 10 dager siden, endte med et surt 0-2-tap mot Arsenal. Det var en kamp Chelsea var best store deler av kampen, og det var tydelig at laget manglet en skikkelig goalgetter på topp.

Men nå er det andre boller, forhåpentligvis, for Chelsea. Tidligere Real Madrid og Napoli-spiss Gonzalo Higuain er hentet inn på lån fra Juventus ut sesongen. Spissen som spilte første halvdel av sesongen skal løse Chelseas problemer på topp, etter at Alvaro Morata ble sendt på lån til Atlético Madrid.

For Bournemouth sin del er Callum Wilson usikker, og engelskmannen kommer til å bli testet helt opp mot kampstart. Men Bournemouth har vist at de har en bred stall der flere har funnet frem til nettmaskene i løpet av sesongen, deriblant Joshua King.

Vi tror Higuain kan løse mye av Chelseas problemer fremover i banen. Nå trenger ikke Hazard to plassen på midten på topp lenger, men legge seg til venstre der han trives aller best. Men Bournemouth har vært gode i år, og har fordelen av å spille på hjemmebane. Vi tror vertene klarer å pirke inn minst ett mål, i likhet med gjestene.

Spill på at begge lag scorer til oddsen 1.73 hos Unibet!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler