Spilltips til nødlandslagets kamp borte mot Østerrike

  Norge er klare for en av sine mest spesielle og interessante landskamper i historien, når et norsk B-lga i kveld løper ut på matten på Ernst-Happen stadion i Wien for å kjempe om gruppeseieren i Nations League-gruppe B1.

  Østerrike - Norge

  Ernst-Happen stadion, Wien
  Nations League, gruppe B1

  Vi vet alle forhistorien til dette oppgjøret, så den hopper jeg over. Den norske troppen består altså av en gjeng utenlandsproffer, pluss Veton Berisha, som ikke ble funnet god nok for den opprinnelige A-lagstroppen.

  Men det skal vi ikke bruke mot dem, for det er en taltentfull gjeng som har tatt turen til Wien, inkludert et par spillere som allerede har en god del landskamper på baken.

  Norge kommer til å stille med dette laget, ifølge TV2:

  Per Kristian Bråtveit - Julian Ryerson, Ruben Gabrielsen, Andreas Hanche-Olsen, Jørgen Skjelvik - Ghayas Zahid, Sondre Tronstad, Fredrik Ulvestad, Dæhli - Veton Berisha, Jørgen Strand Larsen.

  Midlertidig trener Smerud har fått én knapp trening med laget, men er priviligert nok til å ha trent flere av disse spillerne før, på U21-landslaget. Men om forberedelsene har vært på et minimum tror jeg ikke vi vil si noe på innsats i kveld. Her er det også en fremtidig plass i A-lagstroppen å spille for, for gutta.

  Oddsen er absolutt ikke til Norges fordel. Østerrike kommer fra kamp søndag, men med en gruppeseier i potten vil de nok ikke hvile på laurbærene. Det blir tøft for Norge, men jeg forventer ikke en østerriksk overkjøring, og tror Norge skal henge godt med.

  Går derfor for at begge lag scorer, til en fin odds på 2.23 hos Unibet.


 • Østerrike - Norge

 • Nations League
  18. november
  20.45
 • Begge land scorer

 • Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.