Spilltips til nødlandslagets kamp borte mot Østerrike

Spilltips til nødlandslagets kamp borte mot Østerrike

Norge er klare for en av sine mest spesielle og interessante landskamper i historien, når et norsk B-lga i kveld løper ut på matten på Ernst-Happen stadion i Wien for å kjempe om gruppeseieren i Nations League-gruppe B1.

Østerrike – Norge

Ernst-Happen stadion, Wien
Nations League, gruppe B1

Vi vet alle forhistorien til dette oppgjøret, så den hopper jeg over. Den norske troppen består altså av en gjeng utenlandsproffer, pluss Veton Berisha, som ikke ble funnet god nok for den opprinnelige A-lagstroppen.

Men det skal vi ikke bruke mot dem, for det er en taltentfull gjeng som har tatt turen til Wien, inkludert et par spillere som allerede har en god del landskamper på baken.

Norge kommer til å stille med dette laget, ifølge TV2:

Per Kristian Bråtveit – Julian Ryerson, Ruben Gabrielsen, Andreas Hanche-Olsen, Jørgen Skjelvik – Ghayas Zahid, Sondre Tronstad, Fredrik Ulvestad, Dæhli – Veton Berisha, Jørgen Strand Larsen.

Midlertidig trener Smerud har fått én knapp trening med laget, men er priviligert nok til å ha trent flere av disse spillerne før, på U21-landslaget. Men om forberedelsene har vært på et minimum tror jeg ikke vi vil si noe på innsats i kveld. Her er det også en fremtidig plass i A-lagstroppen å spille for, for gutta.

Oddsen er absolutt ikke til Norges fordel. Østerrike kommer fra kamp søndag, men med en gruppeseier i potten vil de nok ikke hvile på laurbærene. Det blir tøft for Norge, men jeg forventer ikke en østerriksk overkjøring, og tror Norge skal henge godt med.

Går derfor for at begge lag scorer, til en fin odds på 2.23 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler