Eliteserie-tips onsdag: Sørger Børven-overgangen for Odd-tap og RBK-seier?

Spilltips runde fem Eliteserien 2020

Onsdag 01. juni:

Odds Ballklubb – Bodø/Glimt

Vårt første tips er til ligaleder Bodø/Glimts tur til Skien for å møte Odd. Vertene hadde en meget dårlig start på sesongen med to tap, men står nå med overbevisende seire i sine to seneste Eliteserie-oppgjør, mot Vålerenga og Start.

Etter 2-1 hjemme mot Sarpsborg 08 på søndag har gjestene vunnet alle sine fire første ligakamper, og Kjetil Knutsens men nser minst like farlige ut som i fjor. Hele 15 mål har det blitt scoret på de fire kampene også, og Glimt leder dermed Eliteserien, a poeng med Molde men med bedre målforskjell.

Torgeir Børven har vært Odds store spiller nå i sesongstarten. Fjorårets toppscorer står med hele seks mål på de fire første kampene, men han blir ikke å se i Odd-drakten i dette oppgjøret. Han ble klar for Rosenborg på overgangsvinduets siste dag, tirsdag, etter flere dager med forhandlinger mellom Skiensklubben og trønderne.

Med Børven ute av gamet, og JP Hauge, Saltnes, Junker, Zinckernagel og resten av Glimt-laget på plass, er alt duket for Glimt-show på Skagerak Arena. Serielederne har allerede sitt beste sesongstart noensinne, men vi tror ikke det er over enda.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler