Odds på Eliteserie-playoffen mellom Brann og Jerv

Intility Arena Oslo, odds på Brann mot Jerv

Den norske fotballsesongen skal avsluttes i kveld, med et meget spennende oppgjør mellom Brann og Jerv på Intility Arena i Oslo. Kun 600 tilskuere får med seg oppgjøret live på stadion, på grunn av de nye restriksjonene, så det blir dessverre ikke den festen som det kunne ha blitt.

Dog var det aldri duket for en kjempefest når kampen var blitt lagt til nøytral bane i Oslo, men med bare litt over en uke til jul skal det bli godt å få avgjort dette over ett oppgjør.

Jerv sikret seg plassen i playoffen etter at de slo KFUM Oslo på straffesparkkonkurranse på søndag, det etter at de klarte å sikre seg en sterk tredjeplass i OBOS-ligaen denne sesongen.

Brann klarte på sin side å sikre seg kvalifiseringsplassen i Eliteserien med et nødskriv, i den aller siste serierunden, også det på søndag. Bergenserne tok fjortendeplassen fra Stabæk ved å vinne hjemme mot Sarpsborg 08 samtidig som bærumingene tapte sin kamp borte mot Odd.

Odds på oppgjøret fra diverse bookmakere:

[odds data-token=’CwUGz9F83wXm5BNdJP0alEVAXvxQrPKvmp2vj4LZ’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Spilltips: U/H ved pause/fulltid

Brann er ganske klare favoritter her, og det er ikke mye spillbart på hjemmeseier, ei heller på diverse målspill. Men dette er playoff, og jeg forventer en nervøs åpning for begge lag. Brann var rett og slett dårlige i den første omgangen i den viktige kampen mot Sarpsborg 08, men var betydelig bedre i den andre omgangen. Jeg ser for meg en lignende utvikling i dette oppgjøret.

Begge lagene spiller vanligvis på naturgress, så plastdekket på Intility er ikke en fordel for noen av klubbene. Hos Brann er Ruben Kristiansen, Lars Krogh Gerson, Felix Horn Myhre, Daniel Pedersen, Eirik Holmen Johansen og Vieux Sané alle utilgjengelige med skader. For Jerv sin del var Thomas Kok ute mot KFUM, noe han trolig er i dette oppgjøret også.

Hos blant annet Unibet gir U/H ved pause/fulltid fine 4.70 i odds.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler