Odds og tips til kampen mellom Brann og Stabæk i Eliteserien

Det er klart for den siste kampen i eliteseriens 13. runde når Brann tar i mot Stabæk på hjemmbane. Bergenserene kan potensielt ta over ledelsen i serien med seier, ettersom både Sarpsborg 08 og Rosenborg tapte sine kamper i går. Stabæk på sin side innehar en trygg syvendeplass, 5 poeng over Tromsø som ligger på den øverste av de to nedrykksplassene. Bæringene startet sesongen solid men har nå ikke vunnet på 3 kamper.

Brann har spilt de to siste kampene sine uavgjort, hjemme mot Aalesund og borte mot Odd. Tilbake fra karantene finner vi Sivert Heltne Nilsen og Daniel Braaten, mens Torgeir Børven er usikker med en hofteskade. Hos bortelaget er blant annet Luc Kassi utestengt på grunn av 3 gule kort mens Ahmed El-Amrani er ute med lyskeskade.

Brann har vunnet to av sine fire siste hjemmekamper mot stabæk, begge med ett mål. De to andre kampene har endt med en uavgjort og en Stabæk-seier. Så det er som regel jevnt når de to lagene møtes på naturgresset på Brann Stadion, og vi tror det også vil bli jevnt her.

Siden oddsen på hjemmeseier er såpass lav går vi for en ny ettmålsseier til Brann og spiller U med 0-1 i Handicap.

Oddsen hos Bet365.com er som følger:

  • Brann 1.65
  • Uavgjort 3.80
  • Stabæk 5.00

  • Uavgjort med handicap 0-1: 3.60

Her er vi litt vågal men med tanke på historikken og formen til lagene virker det ikke usannsynlig med en knepen Brann-seier.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler