Odds og spilltips til Nederland – Sverige

Nederland – Sverige
Amsterdam ArenA, Amsterdam
VM-kvaliken gruppe A
Tirsdag klokken 20.45

Nederland tar i mot Sverige til kamp om play-off til VM i Russland neste år. Les mer om kampen og få odds og spilltips her.

Skuffende kvalifisering

Nederland har hatt en svært skuffende kvalifisering og det er meget stor fare for at neste års mesterskap går uten de oransje. Nederland klarte heller ikke å kvalifisere seg til EM i Frankrike i 2016.

Det vil være første gang siden 1986 at Nederland ikke klarer å kvalifisere seg til to mesterskap på rad, og Nederland må vinne med syv mål eller mer for at den rekken ikke skal bli brutt.

Frankrike-kampen avgjorde

Både Sverige og Nederland har i år tapt mot fjeredeplasserte Bulgaria, men der Nederland har tapt begge sine kamper mot gruppeleder Frankrike klarte Frankrike på imponerende vis å vinne 2-1 i sin hjemmekamp mot franskmennene.

Og med hele 12-0 i målforskjell de siste to kampene har de sørget for at det så og si er umulig for Nederland å ta playoff-plassen fra dem.

Mister nøkkelspiller

Nederland må klare seg uten målscoreren fra forrige kamp mot Hviterussland Davy Pröpper, han måtte forlate banen i det 83. minutt og vil ikke være klar til dagens kamp mot Sverige.

Det er ikke meldt om skader i den svenske troppen og det er sannsynlig at svenskene stiller med dette laget i kveld:

Keeper: Robin Olsen

Forsvarer: Mokael Lustig, Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson.

Midtbane: Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Jakob Johansson, Emil Forsberg.

Angrep: Ola Toivonen, Marcus Berg.

Nederland:

Keeper: Casper Cillessen

Forsvar: Daryl Janmaat, Virgil van Dijk, Karim Rekil, Daley Blind.

Midtbane: Tonny Vilhena, Georginio Wijnaldum, Davy Klaassen

Angrep: Arjen Robben, Ryan Babel, Vincent janssen.

Spilltips: Vi tror begge lag scorer å spiller uavgjort

Dette er en vanskelig kamp å spå, men den lukter uavgjort lang vei. Vi tror også Nederland ønsker å vinne, og de trenger minst syv mål og vil derfor starte kampen med massivt press. Men det bor mye mål i dette Sverige-laget og vi tror de vil nøytralisere Nederland selv på bortebane.

Odds for kampen hos bet365:

Nederland: 1.85
Uavgjort: 4.20
Sverige: 4.00

Uavgjort og begge lag til å score:
Ja: 4.75 Nei: 19.00

Vi går for mål til begge lag og uavgjort. Kampen starter klokken 20.45 og kan sees på Eurosport Norge og Eurosport player.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler