Odds og spilltips til Monaco – Besiktas

Monaco – Besiktas
Stade Louis ll
Tirsdag klokken 20.45

Monaco har fått en dårlig start på Champions League, tirsdag tar de i mot ubeseirede Besiktas. Les mer og få odds og spilltips til kampen her.

Ujevn sesongstart

Monaco imponerte stort forrige sesong da de vant Ligue 1 forann PSG. I år har det vært litt mer trøbbel i starten av sesongen med to tap og én uavgjort på de første ni ligakampene. Laget tapte 3-2 borte for Lyon i helgen.

Heller ikke i Champions League har starten vært optimal med 1-1 borte mot RB Leipzig og 0-3 tap hjemme for Porto. Det plasserer dem på en sisteplass på tabellen i gruppe G så langt.

Åtte poeng bak

Heller ikke Besiktas har fått en optimal start på den hjemlige serien. Fire seire, to uavgjorte og to tap plasserer dem på en sjetteplass så langt, hele åtte poeng bak serieleder Galatasaray.

I helgen ble det et skuffende 2-1 tap borte mot Genclerbirligi, et lag som ligger på nedrykksplass på tabellen i tyrkiske Superligaen.

Men i Champions League har de fått en glimrende start. Laget står så langt med to seire av to mulige etter at Porto ble slått 1-3 borte og RB Leipzig 2-0 hjemme. Det gir dem førsteplass i gruppen så langt.

Skader og suspensjoner

Monaco må klare seg uten Stevan Jovetic som sliter med en lårskade, Loic Badiashile som har en skulderskade som holder han ute til november og Pierre-Daniel Nguinda som har vært ute med en kneskade i lengre tid, men som er smått tilbake i trening.

For Besiktas sin del er Atinc Nukan ute helt til januar med en kneskade, Denys Boyko ser ann sin skade i foten fra dag til dag mens Gökhan Töre har en kneskade som holder han på sidelinjen ut måneden.

Stade Louis

Stade Louis ll ligger vakkert til i Monaco langs middelhavet.

Spilltips: Monaco vinner sin første Champions League-kamp for sesongen

Vi tror Monaco er svært sugen på å vise at de har noe å gjøre også i årets Champions League, laget er god for flere mål og skal være bedre enn et formsvakt Besiktas hjemme i Monaco.

Odds for kampen hos bet365:

Monaco: 1.66

Uavgjort: 4.10

Besiktas: 5.50

Monaco med (-1) handicap: 2.60

Vi går for seier med minst to mål til hjemmelaget Monaco over Besiktas tirsdag kveld.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler