Odds og spilltips til Hoffenheim – Schalke 04

Håvard Nordtveit har spilt seg til fast plass på et Hoffenheim-lag som stadig imponerer i Bundesliga. Få odds og spilltips til kampen her.

Tredjeplass etter fem serierunder

Den fjerde serierunden gikk av stabelen denne midtuken og Hoffenheim møtte Mainz på bortebane. Og det så i starten ut som at lagets rekke med kamper uten tap skulle stoppe brutalt.

Mainz gikk opp i en tomålsledelse etter mål av Danny Latza og Yoshi Muro i det 5. og 16. minutt, men Nadiem Amiri og Sandro Wagner sørget for at det sto 2-2 til pause.

Og uavgjort så ut til å bli sluttresultatet da Marh Uth dukket opp på overtid og sørget for at Hoffenheim vant sesongens tredje kamp og klatret til tredjeplass på tabellen.

Tøffere midtukekamp for Schalke

Schalke hadde fått en relativt god start på sesongen med sine tre seire og étt tap borte mot Hannover før Bayern Munchen sto på motsatt banehalvdel tirsdag denne uken.

Mål av Robert Lewandowski, James Rodriguez og Arturo Vidal sørget for at sluttresultatet ble 0-3 på Veltins-Arena. Det plasserer Schalke på en sjetteplass, to poeng bak Hoffenheim.

Fare for et målfattig oppgjør

Det er ikke akkurat definisjonene på offensive lag som møtes på Rhein-Neckar-Arena lørdag formiddag. Hoffenheim står så langt med 9-5 i målforskjell på sine fem kamper mot Schalkes 7-6.

Men Hoffenheim var det fjerde mestscorende laget i ligaen i fjor så det er enda håp for at det kan løsne litt mer for hjemmelaget. Schalke var dog det laget som slapp inn tredje færrest i fjor, så oppgaven blir tøff lørdag.

Hoffenheim vant tilsvarende oppgjør i fjor

For omtrent nøyaktiv et år siden møttes lagene til det tilsvarende oppgjøret forrige sesong, og den gangen var det Hoffenheim som trakk det lengste strået og vant 2-1. Schalkes hjemmekamp endte med 1-1.

Sesongen før der igjen var det Schalke som vant både hjemme og borte. Ellers er statistikkene jevne etter Hoffenheims opprykk i 2008 med syv seire hver og fem uavgjorte på 19 oppgjør.

Schalkes tropp nesten skadefri

Mens Hoffenheim potensielt må klare seg uten fire spillere i lørdagens oppgjør har Schalke kn én spiller på skadelisten. Donis Avdijaj lider av en ankelskade og er usikker til oppgjøret.

Hoffenheim på sin side har både Robert Zuij, Ermin Bicakcic, Stefan Posch og Serge Gnabry på skadelisten, men flere av dem kan potensielt bli klar lørdag formiddag om nødvendig.

Spilltips: Hoffenheim fortsetter sin gode form

Hoffenheim har fortsatt der de avsluttet forrige sesong og imponerer stadig i Bundesliga. Håvard Nordtveit har også de siste kampene sett betydelig tryggere ut i tremanns-forsvaret, og laget slipper neste ikke inn mål. Schalke har også vært meget ustabile i starten av sesongen.

Odds for kampen hos bet365 er som følger:

Hoffenheim: 2.15

Uavgjort: 3.25

Schalke: 3.40

Vi går for for hjemmeseier til 2.15 i odds, noe som gjør at Hoffenheim fortsatt er ubeseiret etter seks serierunder.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler