Odds og spilltips til Chelsea mot Everton i Ligacupen

Chelsea – Everton
Stamford Bridge, London
Onsdag klokken 20.45

Et managerløst Everton-lag tar turen til London og Stamford Bridge i kveld for å møte Chelsea i Ligacupen. Vi gir deg siste nytt, odds og vårt spilltips.

Begeret rant over for Everton-styret

Evertons sesongstart gikk fra vondt til verre i helgen da Arsenal vant hele 2-5 på Goodison Park i Premier League. Det resulterte i at Evertons ledelse mandag kveld offentliggjorde at manager Ronald Koeman ikke lenger hadde tillit og hadde fått sparken.

David Unsworth, som før denne uken hadde ansvar for Evertons U23-lag tar midlertidig over og kommer til å lede førstelaget i kveldens kamp borte mot Chelsea. Unsworth har også før vært midlertidig manager for Everton, i den siste kampen av 15/16-sesongen etter at Roberto Martinez fikk sparken. Den gangen ledet han Everton til en 3-0 seier over Norwich.

Etterlengtet opptur

Etter to strake tap i serien mot Manchester City og Crystal Palace kom Chelsea tilbake på vinnersporet i helgen med en 4-2 seier hjemme mot formlaget Watford. Svært ujevne prestasjoner i starten av sesongen har plassert de regjerende mesterene på en fjerdeplass så langt, hele ni poeng bak serielder manchester City.

Da går det bedre i Champions League, Chelsea har så langt vunnet 6-0 hjemme mot Qarabag, 1-2 borte mot Athetico Madrid og 33 hjemme mot Roma, det plasserer dem på førsteplass i gruppen så langt.

Lagnyheter

Med Bournemouth og Roma borte den kommende uken er det ventet at manager Antonio Conte kommer til å rotere og vi vil se et helt anderledes lag sammenlignet med det som vant over Watford i helgen.

Både Charly Musonda og Kenedy er ventet å få en sjelden sjanse fra start for de blåkledde, mens Victor Moses og N’Golo Konte fortsatt er ute med hamstringskader.

Sett bort i fra Morgan Schneiderlin som er usikker grunnet en liten smell han fikk denne uken har Evertons midlertidige manager David Unsworth en fulltallig tropp å velge fra og vi vil trolig se et toppet Everton-lag som tar Ligacupen litt mer seriøst enn Chelsea.

Sannsynlige lagoppstillinger:

Chelsea: Caballero; Rüdiger, Christensen, Cahill; Zappacosta, Fabregas, Bakayoko, Kenedy; Musonda, Batshuayi, Hazard.

Everton: Pickford; Keane, Jagielka, Williams; Martina, Sigurdsson, Gueye, Vlasic, Baines; Klaassen, Niasse.

Tidligere møter:

Chelsea seier: 71
uavgjort: 52
Everton: 54

Spilltips: Batshuayi til å score først i Chelsea-seier

Vi tror at Chelsea vinner greit mot Everton selv uten alle sine beste i startoppstillingen. Everton har vært virkelig dårlig i starten av sesongen og det er vanskelig å se hvordan sparkingen av Koeman skal gi en umiddelbar effekt og seier borte mot Chelsea.

Odds for kampen hos bet365:

Chelsea: 1.50

Uavgjort: 4.60

Everton: 7.00

Michy Batshuayi til å score først + Chelsea-seier: 4.00

Vi går for første mål til Batshuayi og at Chelsea vinner.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.