Odds og spilltips til Chelsea mot Everton i Ligacupen

Chelsea – Everton
Stamford Bridge, London
Onsdag klokken 20.45

Et managerløst Everton-lag tar turen til London og Stamford Bridge i kveld for å møte Chelsea i Ligacupen. Vi gir deg siste nytt, odds og vårt spilltips.

Begeret rant over for Everton-styret

Evertons sesongstart gikk fra vondt til verre i helgen da Arsenal vant hele 2-5 på Goodison Park i Premier League. Det resulterte i at Evertons ledelse mandag kveld offentliggjorde at manager Ronald Koeman ikke lenger hadde tillit og hadde fått sparken.

David Unsworth, som før denne uken hadde ansvar for Evertons U23-lag tar midlertidig over og kommer til å lede førstelaget i kveldens kamp borte mot Chelsea. Unsworth har også før vært midlertidig manager for Everton, i den siste kampen av 15/16-sesongen etter at Roberto Martinez fikk sparken. Den gangen ledet han Everton til en 3-0 seier over Norwich.

Etterlengtet opptur

Etter to strake tap i serien mot Manchester City og Crystal Palace kom Chelsea tilbake på vinnersporet i helgen med en 4-2 seier hjemme mot formlaget Watford. Svært ujevne prestasjoner i starten av sesongen har plassert de regjerende mesterene på en fjerdeplass så langt, hele ni poeng bak serielder manchester City.

Da går det bedre i Champions League, Chelsea har så langt vunnet 6-0 hjemme mot Qarabag, 1-2 borte mot Athetico Madrid og 33 hjemme mot Roma, det plasserer dem på førsteplass i gruppen så langt.

Lagnyheter

Med Bournemouth og Roma borte den kommende uken er det ventet at manager Antonio Conte kommer til å rotere og vi vil se et helt anderledes lag sammenlignet med det som vant over Watford i helgen.

Både Charly Musonda og Kenedy er ventet å få en sjelden sjanse fra start for de blåkledde, mens Victor Moses og N’Golo Konte fortsatt er ute med hamstringskader.

Sett bort i fra Morgan Schneiderlin som er usikker grunnet en liten smell han fikk denne uken har Evertons midlertidige manager David Unsworth en fulltallig tropp å velge fra og vi vil trolig se et toppet Everton-lag som tar Ligacupen litt mer seriøst enn Chelsea.

Sannsynlige lagoppstillinger:

Chelsea: Caballero; Rüdiger, Christensen, Cahill; Zappacosta, Fabregas, Bakayoko, Kenedy; Musonda, Batshuayi, Hazard.

Everton: Pickford; Keane, Jagielka, Williams; Martina, Sigurdsson, Gueye, Vlasic, Baines; Klaassen, Niasse.

Tidligere møter:

Chelsea seier: 71
uavgjort: 52
Everton: 54

Spilltips: Batshuayi til å score først i Chelsea-seier

Vi tror at Chelsea vinner greit mot Everton selv uten alle sine beste i startoppstillingen. Everton har vært virkelig dårlig i starten av sesongen og det er vanskelig å se hvordan sparkingen av Koeman skal gi en umiddelbar effekt og seier borte mot Chelsea.

Odds for kampen hos bet365:

Chelsea: 1.50

Uavgjort: 4.60

Everton: 7.00

Michy Batshuayi til å score først + Chelsea-seier: 4.00

Vi går for første mål til Batshuayi og at Chelsea vinner.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler