Odds og spilltips til Bosnia Herzegovina – Belgia

Allerede VM-klare Belgia skal lørdag på tur for å møte play off-jagende Bosnia & Herzegovina på bortebane. Les mer og få odds og spilltips til kampen her.

Kvalifiserte seg i september

Belgia var den store favoritten til å vinne gruppe H før kvalifiseringen startet i fjor, og det stjernespekkede laget har ikke skuffet. Så langt står laget med syv seire og én uavgjort på sine første åtte kamper.

De har også scoret utrolige 35 mål på de åtte kampene og kun sluppet inn 3. Selv med VM-plassen i boks er det grunn til å tro at belgierene har et sterkt ønske om å gå gjennom hele kvalifiseringen uten å tape.

Varierende resultater

Bosnia & Herzegovina har gjennom hele kvalifiseringen stått for få overraskelser, der de har tapt mot antatt bedre motstand, Belgia, vunnet mot antatt dårligere motstand som Estland og Gibraltar mens de har spilt uavgjort i begge oppgjørene mot laget som det var forventet de skulle kjempe om andreplassen med, Hellas.

Men i slutten av august gikk laget på en smell som kan være utslagsgivende for om laget klarer play off-plassen eller ikke når Kypros ble for sterke på bortebane og vant 3-2.

Laget ligger enn så lenge på play off-plassen, ett poeng forann rivalene fra Hellas men med den store ulempen i at de møter belgia, noe Hellas ikke gjør i løpet av de to siste kampene. Bosnia er derfor mest sannsynlig avhengig av å ta poeng mot Belgia lørdag.

Hellas skal i aksjon borte mot Kypros lørdag mens de i den siste kampen tar i mot Gibraltar hjemme, samtidig tar Bosnia turen til Estland i sin siste kamp.

Romelu Lukaku usikker

Det er enda usikkert om Romelu Lukaku vil rekke kampen mot Bosnia etter at han har hatt trøbbel med ankelen etter kampen mot Crystal Palace i helgen.

Han er uansett med i troppen i motsetning til Vincent Kompany som ble sendt hjem igjen da det var klart at han fortsatt ikke er helt frisk etter å lidd av en hofteskade siden landskampen mot Gibraltar i august.

For Bosnia sin del må de klare seg uten Juventus-stjernen Miralem Pjanic etter at han fikk en strekk i Champions League-kampen mot Olympiacos forrige uke. Bosnieren er ventet å være ute i omtrent 3 uker.

Bilino Polje Stadium

Kampen spilles på Bilino Polje Stadium, som har en kapasitet på 15.600 tilskuere.

Spilltips: Belgia ødelegger play off-drømmen til Bosnia

Vi tror at Belgia ønsker å fullføre kvalifiseringen med stil og ikke kommer til å ta lett på denne kampen selvom de allerede er klar for neste års verdensmesterskap.

På papiret er Belgia et såpass mye bedre lag enn Bosnia, selv om Dzeko skulle spille og ikke Lukaku. Laget har kvaliteter i alle ledd og kommer lørdag til å bevise at de hører hjemme i VM, og ikke Bosnia.

Odds for kampen hos bet365 er som følger:

Bosnia: 2.80

Uavgjort: 3.50

Belgia: 2.60

Vi går for Belgia-seier til fine 2.60 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler