Raufoss Lillestrøm spilltips
Spilltips: Lillestrøm befester opprykksplassen

  Før sesongen var det ventet at Lillestrøm og Tromsø kom til å være i en egen liga nivåmessig. For LSK sin del gikk imidlertid det meste på tverke i starten av sesongen. Geir Bakke var etter ryktene svært nære å få fyken, men laget klarte etter hvert å snu motgangen.

  Lillestrøm har nå 10-4-0 og er ubeseiret i 14 strake OBOS-kamper. De har vunnet 9 av sine 11 seneste matcher og har klatret helt til andreplass og direkte opprykk. Kapasitetsmessig bør LSK være for gode for OBOS, og kun direkte opprykk er tema der i gården.

  Raufoss har overrasket positivt denne sesongen, men nå jobber de veldig i motbakke. Tre tap på sine fire siste kamper er skuffende. Seieren kom dog mot Sogndal, men sistnevnte sliter selv i motgang med kun 1 poeng på sine fire siste kamper.

  Raufoss hadde LSK i kne i motsatt oppgjør tilbake i august. LSK utlignet til 2-2 helt mot slutten, men det var før de kom ordentlig i gang. Nivåmessig er det enorm forskjell på laget den gangen og nå. Det er ikke alltid enkelt å snu slike motgangsperioder som Raufoss nå er inne i. Da er det i tillegg lite gunstig å møte divisjonens, per nå, klart beste lag.

  To lag som er glade i å ha ballen, men LSK kommer nok til å styre mye av banespillet. Det flyter i tillegg bra i den offensive samhandlingen for tiden, men det skal nevnes at Raufoss kun har ett tap hjemme så langt (4-5-1).

  Vi spiller B til 1,75 i odds hos Betsson.


 • Raufoss - Lillestrøm

 • OBOS-ligaen
  28. oktober
  18:00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

2.5M i mnd. premiepenger

1. Pinnacle

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder