Geir Bakke Lillestrøm Grorud tips
Fredagstipset: Solid start for Geir Bakkes Lillestrøm i OBOS-ligaen

  Grorud - Lillestrøm

  Lillestrøm er den store favoritten I OBOS-ligaen. Det er vanskelig å være uenig. Klubbnavn og klubbhistorie er alene nok til å se seg blind, men laget ser klart sterkest ut også på papiret. Også på trenerbenken oser det klasse. Geir Bakke og Petter Myhre skal lede laget denne sesongen.

  LSK har en meget god sentrallinje. På midtbanen må Fredrik Krogstad nevnes. På spiss-plassen har de Thomas Lehne Olsen som er en mulig toppscorer i OBOS denne sesongen. Alt annet enn opprykk er ikke tema, og de bør sikre seg en flying start allerede i åpningskampen.

  Grorud har for vane å hente talenter som ikke helt får plass i toppklubbene. De satser veldig ungt og har blant annet hentet inn flere Vålerenga-talenter, men skulle nok balansert med litt mer rutine og erfaring. Grorud har en jevn spillerstall og konkurranse på de fleste plasser. Unntaket er kanskje Martin Høyland på midtbanen. Utrolig løpssterk spiller som bidrar enormt defensivt. Han starter nok samtlige kamper.

  Det er vanskelig å ikke like Grorud-strategien. Hent de største talentene som ikke får sjansen eller som stagnerer litt i toppklubbene har vist seg å være en meget vellykket strategi, Spørsmålet blir om «ungdomslinja» til Grorud holder mål nå som de er oppe i OBOS-ligaen.

  Serieåpning og alt kan skje, men LSK bør ganske enkelt være i en annen liga. LSK’s supportere hadde dominert tribunen både hjemme og borte, så det er en faktor som eventuelt går litt mot dem.

  Vårt spill blir B/B (LSK leder til pause og vinner til slutt).


 • Grorud - Lillestrøm

 • OBOS-ligaen
  03. juni
  18:00
 • B/B ved Pause/Fulltid

 • LSK bør ha få problemer her

 • Unibet - Spillstopp fredag klokken 18:00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

  Stjørdals-Blink - Ranheim

  Ranheim måtte innse at eventyret i Eliteserien tok slutt etter to sesonger på øverste nivå. Jeg er ikke sikker på om det blir direkte opprykk igjen denne sesongen, men at de er en outsider kommer man ikke utenom.

  Laget har mistet noen viktige brikker, men er likevel godt besatt og kommer ganske sikkert til å sjarmere med sin velkjente 4-3-3 formasjon.

  Forsvaret er litt nykomponert, men keeper Even Barli og stopper Daniel Kvande blir viktige bærebjelker. På midten er det mange om beinet, men Mads Reginiussen blir viktig. Veteranen skulle egentlig legge opp, men tar en sesong til. Eirik Valla Dønnem sleit litt i fjor etter en glimrende 2018-sesong, men ballsentralen kan fort dominere igjen i OBOS.

  Ranheim bør kjempe om en topp 4 plassering, men spørsmålet er hvor sultne de er. Flere av spillerne var med på opprykket til Eliteserien og fikk to sesonger der. Er de like motiverte nå?

  Stjørdals-Blink spiller underholdende fotball. Som regel med mye mål begge veier. Mot alle odds ble det opprykk i fjor, blant annet takket være en armada av innlånte Ranheim-spillere. Flere av disse er nå tilbake i Ranheim.

  Styrken til Stjørdals-Blink er utvilsomt offensiven og de kommer garantert til å stå for underholdende kamper igjen. Jeg tror dog spillerstallen er for tynn i dette selskap, og ikke minst holder de ikke mål defensivt. Alt annet enn nedrykk vil være en stor overraskelse for undertegnede.

  Vi tror Ranheim får en flott start på sesongen og reiser hjem med 3 poeng i bagasjen.


 • Stjørdals-Blink - Ranheim

 • OBOS-ligaen
  03. juli
  18:00

  Odds hentet fredag kl 14:00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

100% opp til 1000 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder