Norge Nord-Irland spilltips
Spilltips: Ullevaal stadion klar for Norge vs Nord-Irland i Nations League

  Den tredje og siste landskampen for denne gang spilles i kveld. Seier mot Nord-Irland er avgjørende for en lettere vei til VM 2022, enten via Nations League eller bedre seeding i VM-kvalifiseringen. Her er spilltipset vårt til kampen.

  Norge - Nord-Irland

  Ullevaal stadion, Oslo
  Nations League, gruppe B1

  Norge la skuffelsen fra forrige torsdag raskt bak seg når Romania ble knust 4-0 søndag. Nå venter Nord-Irland på hjemmebane, og gjestene er nok revansjesugne etter det flaterende 1-5-tapet til Norge for litt over en måned siden.

  Erling Braut Haaland og Alexander Sørloth scoret to mål hver i det oppgjøret. De to spissene noterte seg også for mål mot Romania søndag. Sørloth med ett og Haaland med sitt første hattrick med flagget på brystet.

  Jeg tviler sterkt på at Nord-Irland har knekt koden for hvordan de skal stoppe spissduoen til Norge på én måned.

  Jeg forventer at Norge fortsetter der de slapp søndag, og går for norsk seier i tillegg til at det blir scoret over 2.5 mål. Det gir 2.37 i odds hos Betway.

  Seier i dette oppgjøret vil sørge for at Norge står med ni poeng på fire kamper. Det holder til ledelse om det ender uavgjort eller hjemmeseier i Romania - Serbia, som blir spilt samtidig i kveld.

  Vinner Norge sin gruppe i B-ligaen venter opprykk til A-ligaen. I tillegg blir de to beste lagene i Nations League som ikke klarer å kvalifisere seg til VM via den ordinære kvalifiseringen neste år få plass i VM-playoffen. Som gruppevinner kan det være Norge.

  I tillegg vil seier i kveld gi oss ekstra poeng på FIFA-rangeringen, som avgjør seedingen når VM-kvalifiseringsgruppene blir trukket. Norge er for øyeblikket rangert som det 25. beste landet i Europa, og vil dermed bli tredjeseedet. Med seier i dette oppgjøret og de to kampene i november er det muligheter for å klatre opp på 20. plass, som sørger for andreseeding. 

  Med andre ord er det ikke kun heder og ære å spille for, for landslaget i kveld.


 • Norge - Nord-Irland

 • Nations League
  14 oktober
  20:45
 • Norge-Seier + Over 2.5 Mål

 • Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

2.5M i mnd. premiepenger

1. Pinnacle

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder