Tips: Nok en tøff kamp for Norge i Ståle Solbakkens første landslagssamling

Ståle Solbakken Montenegro Norge spilltips

Presset er på Norge når Montenegro venter på bortebane i kveld. Vertene står med full pott etter to kamper, mens Norge må vinne for å holde liv i håpet om første- eller andreplass i gruppen.

Montenegro – Norge

Stadion pod Goricom, Podgorica
VM-kvalifiseringen, gruppe G
Kl. 20:45

Det gikk virkelig ikke veien for Ståles Norge på lørdag. Forhåpningene var høy før møtet med det alle ser på som Norges største utfordrer til andreplassen i gruppen. Men Tyrkia var dødelig effektive, og Norge usedvanlig tannløs. 0-3 betyr at Norge er fjerdeplassert på tabellen, tre poeng bak Tyrkia og Montenegro, og a poeng med Nederland.

Dermed er dette en desto viktigere kamp om Norge stadig skal ha håp om andreplassen i gruppen, for et tap her vil sørge for at det er Montenegro, og ikke Norge, som er Tyrkia og Nederlands største utofordrer når kvalifiseringen starter opp igjen i høst.

Det er ikke meldt om forfall i Norges tropp, men med tanke på alle forandringene Ståle gjorde før Tyrkia-kampen, og de svake prestasjonene til flertallet av de som startet den kampen, kan vi trolig forvente flere bytter til dette oppgjøret.

Jeg er redd for at selvtilliten fikk seg en mental smekk mot Tyrkia, og klarer ikke helt å se hvordan dette laget plutselig skal sprudle i dette oppgjøret. Montenegro er tøffere enn mange tror, og jeg tror de holder Norge til uavgjort.

Det gir en fin odds på 3.70 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler