Spilltips: Molde – Rosenborg, Eliteserien

Lørdag er det klart for storkamp i Eliteserien når medaljejagende Molde tar i mot serieleder Rosenborg til dyst på Aker Stadion.

Begge videre i cupen

Både Molde og Rosenborg spilte cupkamper i uken, og Molde tok seg greit videre borte mot Haugesund med mål scoret av Fredrik Brustad og Björn Sigurdarson.

Trønderene måtte ta turen til Grimstad å møte jerv, og det var hjemmelaget som scoret første mål ved Eirik Haugstad. Bortelaget slo tilbake men 2-1 er ikke overbevisende av Rosenborg. Jevtovic og Vilhjalmsson scoret målene for et Rosenborg-lag som manglet Nicklas Bendtner.

Molde har fått fart i maskineriet

Etter en ganske treg start på sesongen er Molde nå oppe i seks kamper uten tap med fire seire og to uavgjorte. Sist runde ble det en 2-1 seier borte mot Tromsø.

Rosenborg trøblet også i midten av vårsesongen, men har nå spilt god fotball i flere uker om man ser bort i fra hjemmekampen mot Celtic i Champions League-kvalifiseringen.

På onsdag neste uke skal trønderene til Amsterdam for å spille første kamp i play-off til gruppespillet i Europa League.

Ingen ute med suspensjon

Hverken Molde eller Rosenborg har spillere ute med suspensjon denne runden, men ingen av de langtidsskadde spillerene er tilbake

For Molde gjelder dette Knut Olav Rindarøy, Sonni Ragnar Nattestad og Martin Ove Roseth og Mattias Moström.

Rosenborg har Magnus Stamnestrø og Andreas Helmersen fortsatt ute med skader, alle nevnte vil fortssatt være ute i flere uker.

Spilltips: Rosenborg ødelegger Moldes rekke med kamper uten tap

Vi synes Rosenborg er et bedre lag og tror at de fortsetter sin gode form i serien for tiden. Rosenborg pleier å være et ustoppelig lokomotiv i hjemlig serie når høsten kommer og tror ikke det blir anderledes i år.

Oddsen for kampen hos bet365 er som følger:

Molde: 2.80

Uavgjort: 3.40

Rosenborg: 2.40

Vi går for borteseier til 2.40 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler