Molde med enkel seier hjemme i Conference League

Magnus Wolff Eikrem Molde Viking spilltips

Molde skal vinne for å holde håpet om avansement i Conference League i live. Shamrock Rovers er gjester, og ligalederne fra Eliteserien er klare favoritter mot laget fra Irland.

De to lagene står begge med kun ett poeng hver etter to gruppespillskamper, der Gent og Djurgården er de to andre klubbene i gruppe F.

Molde spilte først 0-0 mot Gent på hjemmebane, i en kamp de var det klart beste laget men ikke fikk hull på byllen, før de tapte ett poeng takket være ett innsluppet mål på overtid borte mot Djurgården, der svenskene vant kampen 3-2.

Shamrock Rovers holdt Djurgården til poengdeling i sin første kamp før de tapte 0-3 i bortekampen mot Gent. Dermed er det Gent og Djurgården som innehar de to plassene som gir avansement med fire poeng hver, tre poeng foran Molde og Shamrock Rovers.

Spilltips: Molde vinner med (-1) handicap

Molde hadde en tøff bortekamp i helgen, da de gjestet et Tromsø-lag som sto med fem strake hjemmeseire. Men Molde hadde seks strake borteseire i ligaen, og takket være Ola Brynhildsen stakk Molde av med sin syvende strake borteseier i Eliteserien.

Har som nevnt ikke hatt en god start i dette gruppespillet, men med hele fire dagers hvile og en visshet om at de absolutt bør vinne dette oppgjøret, er jeg ikke i tvil om at dette Molde-laget tar oppgaven på alvor.

Shamrock har to strake seire i sin hjemlige liga, men har ikke vært like dominerende i den irske toppligaen som de til tider har vært før.

Bør være klasseforskjell på de to lagene, og jeg går for Molde-seier med (-1) i handicap til 1.73 i odds hos Unibet.

Molde vs Shamrock Rovers Odds for HUB:
Kampen starter 06/10 18:45
Kamp avsluttet

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Det er ikke så mange lagnyheter å hente fra gjestene fra Irland, og det er kun Roberto Lopes som definitivt er ute med skade, noe han har vært siden juli.

For Molde sin del selvfølgelig Eirik Ulland Andersen fortsatt ute med skade, noe han vil være resten av sesongen. Mens David Fofana er ute med suspensjon i denne kampen på grunn av for mange gule kort i Conference League.

Molde:

Karlstrøm;
Bjørnbak, Haugan, Risa;
Linnes, Kaasa, Mannsverk, Breivik, Løvik;
Bolly, Brynhildsen

Shamrock Rovers:

Mannus:
Gannon, Cleary, Grace;
Finn, McCann, Byrne, O’Neil, Lyons;
Gaffney, Watts

Kampstart er klokken 18:45 på Aker stadion og du kan se oppgjøret på Viasport 1 og på Viaplay.

Kampene i gruppe F torsdag:

Odds for HUB:
6th Oct
Game
Result
FT
Molde Shamrock Rovers
3 0
6th Oct
Game
Result
FT
Gent Djurgården
0 1

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler