Spilltips: Ingen revansje for Molde i kveld – Tar imot Arsenal på Aker stadion

Molde Arsenal spilltips odds

Etter en god start ble det etterhvert tøft for Molde i forrige gruppespillskamp borte mot Arsenal. Nå venter returoppgjøret på Aker stadion, og vil har spilltips til kampen.

Molde – Arsenal

Aker stadion, Molde
Europa League, gruppe B

Molde tok ledelsen på Emirates stadion for tre uker siden, da Martin Ellingsen smadret ballen i mål fra 25 meter da 22 minutter var spilt. Men Arsenal slo etterhvert kraftig tilbake, og takket være blant annet to selvmål fra Molde vant engelskmennene kampen 4-1.

De regjerende norske mesterne er dermed plassert på andreplass i gruppen med seks poeng på de tre første kampene. Det er tre færre enn Arsenal, men tre mer enn Rapid Wien på tredjeplass. Dundalk er helt sist i gruppen med null poeng.

Arsenal spilte 0-0 mot Leeds i helgen, i en kamp som først og fremst blir husket for det klare røde kortet til Arsenal-spiller Pépé. Med tre kampers karantene i England vil vi med sikkerhet se ivorianeren fra start i dette oppgjøret.

Noen vi ikke får se er Willian og Saka, som begge ble skadet i samme oppgjør. Chambers og Mari er enda i dårlig form, mens Kolasinac, Partey og Eneny er utilgjengelig på grunn av positive covid-19-tester. Birk Risa er den eneste nye førstelagsspilleren hos Molde som er usikker til oppgjøret.

Molde viste for tre uker siden at de kan score selv mot de beste, på bortebane. Har vært god hjemme i det siste, og har fordelen av å være betydelig mer komfortabel med kunstgress enn det gjestene er. Derfor tror jeg Molde kan bite fra seg også i kveld.

Men det blir nok for tøft å få med seg poeng, og jeg tror Arsenal til slutt vinner, i en kamp der begge lagene scorer. Det gir oddsen 3.15 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler