Spilltips til kveldens Champions League-kamp på Old Trafford

Manchester United PSG spilltips

Det er klart for Ole Gunnar Solskjærs første europeiske test som Manchester United-trener når PSGs noe avstumpet stjernegalleri kommer på besøk på Old Trafford i Champions Leagues 8-delsfinaler.

Manchester United – Paris Saint-Germain
Old Trafford, Manchester
Champions League, 8-delsfinale
Tirsdag klokken 21:00

Paris har ankommet Nordvest-England uten både Neymar, Edison Cavani og Thomas Meunier i troppen, i tillegg til at det er svært usikkert om Marco Verratti klarer å spille mye mer enn en omgang.

Men det betyr ikke at PSG kommer uten dynamitt til slaget på Old Trafford. I startoppstillingen finner vi etter alle solemerker spillere som Kylian Mbappe, Julian Draxler og Angel Di Maria.

LES MER: Tuchel arbeider med plan D før avspark.

Forventede lagoppstillinger

Manchester United: De Gea; Young, Smalling, Jones, Shaw; Herrera, Matic, Pogba; Lingard, Rashford, Martial

PSG: Buffon; Kehrer, Silva, Kimpembe, Bernat; Marquinhos, Verratti; Nkunku, Di Maria, Draxler; Mbappe

Spilltips: Over 2.5 mål

Ole Gunnar Solskjær og hans mannskap priser seg nok lykkelig over å slippe Cavani og Neymar, men det finnes enda mange spillere på dette PSG-laget som kan score mål.

Men det gjør det definitivt i dette Manchester United-laget også, noe som har blitt meget tydelig under nordmannens ledelse. 26 mål har det blitt på de første elleve kampene under Solskjærs ledelse.

Spillere som Martial, Pogba og Rashford har virkelig blomstret under den nye managerens ledelse, og alle tre finner vi i kveldens startoppstilling. Derfor er det vanskelig å se bort i fra at det ikke skal bli en del mål, også i kveld.

Vi går for over 2.5 mål, til oddsen 1.71 hos Unibet.

TV og live stream

TV 2 og Viasat deler på rettighetene til denne sesongens Champions League, og dette oppgjøret kan derfor ses på TV2 Sport 1, og på strømmetjenestene TV 2 Sumo og Viaplay.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler