Liverpool knekker Villarreal-koden hjemme på Anfield

Det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal forvente seg i kveld, etter den fantastiske semifinalen vi fikk servert av Manchester City og Real Madrid i går, der hjemmelaget til slutt vant hele 4-3.

Men med Liverpool og Villarreal på hver sin banehalvdel er jeg trygg på at også denne semifinalen skal bli god underholdning, spesielt for oss nøytrale tilskuere.

For det er Jurgen Klopps Liverpool, et av de klart beste klubblagene i Europa de siste sesongene, mot det som er denne sesongens store overraskelse i Champions League, «lille» Villarreal.

Gjestene har slått ut både Juventus og Bayern Munchen på sin vei til denne semifinalen, og har dermed for lengst vist at de ikke skal bli tatt lett på av Jurgen Klopp og hans mannskap.

Tre baklengsmål her mot Benfica i den forrige utslagsrunden er enda et varsel på at dette ikke blir noe «walk in the park», ingen semifinaler i Champions League er det.

Tidligere møter:

[sports data-token=’Rbaxw3N6FMbDn6R7RoPyp5NuQylzlmjcHhnEzS0q’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Jurgen Klopp kan ikke bare glede seg over at troppen er i topp form, men at også de fleste er skadefri og klar for innsats. Den eneste som er usikker til dette oppgjøret er Roberto Firmino. Men med en Diego Jota i scoringsform er ikke den største nedturen.

Da er det en større smell for Unai Emery at tidligere Liverpool-spiller Alberto Moreno fortsatt ikke er spilleklar. Spanjolen har vært en nøkkelspiller for Emery i dette Champions League-eventyret, sammen med stjerneangriper Gerard Moreno. Storscoreren går også glipp av dette oppgjøret på grunn av skade.

Liverpool:

Alisson;
Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson;
Henderson, Fabinho, Thiago;
Salah, Mane, Diaz

Villarreal:

Rulli;
Foyth, Albiol, Torres, Estupinan;
Parejo, Coquelin, Capoue;
Lo Celso;
Chukwueze, Danjuma

Spilltips: Liverpool vinner knepen seier

Unai Emery og Villarreal kommer til dette oppgjøret uten to av sine største stjerner, og spesielt Moreno på topp blir vanskelig å erstatte. Men laget har vist seg utrolig disiplinert på bortebane i Champions League denne sesongen, og kommer ikke til å gi noe gratis til vertene.

Liverpool har et av de største arsenalene av stjerneangripere, og jeg tror nok de skal få hull på byllen i løpet av kampen, men jeg lukter et knepent 1-0 eller 2-1-resultat i dette oppgjøret, og dermed helt åpent før returmøte i Spania om seks dager.

Unibet gir fine 3-75 i odds for ettmålsseier til Liverpool.

Under kan du se best odds på 1X2 hos de største bookmakerne:

[odds data-token=’C15HbOtgPOO34oBAfUT6BDhMMhHujpw8R5G3LADd’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Live stream Liverpool mot Villarreal

TV 2 har eksklusive rettigheter til å vise Champions League i Norge, og det er dermed få muligheter til å se kampen enn på deres plattformer. Kampen blir tilgjengelig på TV 2 Sport og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler