Spilltips: Lilles gode sesong fortsetter mot Marseille på Stade Velodrome

Stade Velodrome Marseille

Marseille sliter med flere nøkkelspilleres fravær, og heller ikke nyinnkjøpte Mario Balotelli er klar til kveldens kamp, Motstander er lille, Ligue 1s største overraskelseslag så langt denne sesongen.

Marseille – Lille
Stade Veledrome, Marseille
Ligue 1, runde 22
Fredag klokken 20:45

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle Unibets kunder. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Marseille: Mandanda; Sarr, Rolando, Kamara, Amavi; Gustavo, Strootman; Thauvin, Lopez, N’Jie; Germain
Fravær: Payet, Sanson, Ocampos, Balotelli, Rami, Mitroglou, Sakai

Lille: Maignan; Celik, Dabila, Soumaoro, Kone; Mendes, Zeka; Pepe, Ikone, Bamba; Leão
Fravær: Fonte

Spilltips: Lille vinner

Dagens andre tips, og det andre med over tre i odds. Men det er ikke kun fordi det er fredag, også denne gangen føler jeg meg komfortabel på at det er plausibelt.

Marseille har vært alt annet enn imponerende denne sesongen, spesielt med tanke på spillermateriellet Rudi Garcia har tilgjengelig. I kveld er i tillegg førstelagsspillere som Dimitri Payet, Adil Rami, Morgan Sanson og Hiroki Sakai utilgjengelig på grunn av skader og karantener.

Mario Balotelli ble hentet tidligere denne uken fra Nice, men Rudi Garcia er klar på at italieneren ikke er i kampform riktig enda.

For Lille sin del er flere spillere aktuelle igjen etter å ha vært ute med skader eller spart i cupkampen mot Séte 34 på tirsdag. Mehmet Celik, Xeka, Nicolas Pepe og Rafael Leao er alle forventet tilbake i startoppstillingen.

Spillere som har vært store bidragsytere til Lille sin fantastiske sesong så langt i Ligue 1, kun PSG har sanket mer poeng enn Lilles 40. Lyon følger bak på tredjeplass med sine 37 poeng, mens kveldens hjemmelag befinner seg på en syvendeplass med 31 poeng.

Marseilles seier borte mot Caen forrige helg var lagets første på seks ligakamper, mens Lille kun har tapt én av sine siste syv kamper i Ligue 1. Vi ser på Lille som favoritter, og med en odds på meget fine 3.10 slår vi til på B hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler