Solskjærs United overmanner virusrammede Guardiolas City

Old Trafford Manchester United

Pep Guardiola og Manchester City må blant annet klare seg uten sine to beste målvakter i kveldens Ligacup-semifinale mot formsterke Manchester United.

Manchester United – Manchester City

Old Trafford, Manchester
Ligacupen, semifinale

Manchester City måtte stille med debutant Zack Steffen i mål mot Chelsea i Premier League i helgen, men tok uansett en sterk 1-3-seier borte mot rivalene fra London. Nå er også fjerdekeeper Scott Carson i karantene, i tillegg til Ederson, og dermed må trolig 18 år gamle Jamess Trafford sitte på benken i dette oppgjøret.

Men Kyle Walker og Gabriel Jesus er i det minste tilbake fra karantene til dette oppgjøret, mens Scott Carson, Ferran Torres, Tommy Doyle og Eric Garcia er isolerer seg selv.

Manchester United har fått en liten pust i bakken etter det harde juleprogrammet, og det er nå fem dager siden de vant 2-1 over Aston Villa, og dermed virkelig spilte seg inn i tittelkampen i Premier League.

Dette er den til nå klart største sjansen for Ole Gunnar Solskjær å sikre seg en tittel som Manchester United-manager, og jeg har god tro på at et toppen hjemmelag slår en svekket byrival på Old Trafford i kveld.

Og det gir en finfin odds på 2.40 hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler