Levante – Real Sociedad: Odds og spilltips

Nyopprykkede Levante skal bryne seg på Rosenborgs overmenn Real Sociedad i La Liga onsdag. Les mer og få odds og spilltips til kampen her.

God start på sesongen

Levante rykket forrige sesong opp i La Liga som det klart meste laget i Segunda Divison. Laget vant til slutt hele 14 poeng forann neste mann på listen, Girona.

Og fire kamper ut i sesongens La Liga har laget enda ikke tapt en fotballkamp. Enn så lenge står de med seks poeng etter én seier og tre uavgjortresultater.

Levante startet sesongen med å vinne 1-0 hjemme mot Villereal før det ble 2-2 hjemme mot Deportivo La Coruña. For to runder siden tok de et imponerende poeng på Santiago Bernabeu da de spilte 1-1 mot Real Madrid, og i den forrige serierunden holdt de Valencia til 1-1 på hjemmebane.

Tapte forrige runde etter en god start

Real Sociedad tok en sterk sjetteplass i La Liga forrige sesong og har også denne sesongen startet godt, så langt står laget med tre seire og étt tap.

Tapet kom forrige runde på hjemmebane da Real Madrid ble for sterke og vant 1-3. Før det hadde laget slått Celta Vigo 2-3 borte, Villereal 3-0 hjemme og Deportivo La Coruña 2-4 borte.

Tidligere møter

Siden 2004 har de to lagene møttes totalt 20 ganger i enten La Liga eller Segunda Divison. Og selvom det er jevnt er det Levante som har et ørlite overtak med sine syv seire mot Real Sociedads fem.

Sist gang lagene møttes var i La Liga-sesongen 2015/16 da lagene spilte uavgjort 1-1 i San Sebastian i mars 2016. Forrige møtet på denne banen var i oktober for tre år siden den samme sesongen da Real Sociedad vant hele 0-4.

Estadi Ciutat de València

Kampen spilles på Estadi Ciutat de València, Levantes hjemmebane i Valencia.

Skader og suspensjoner

Levante har Roger Marti ute med en kneskade til ut i januar mens Jefferson Lema og Ivan Lopes begge er ute til midten av oktober med hamstringsskader. Oier Olazabal er også usikker grunnet en kneskade.

For bortelaget sin del er Iñigo Martinez ute med en kneskade, Mikel Pyarzabal Ugarte ute med en leggskade, Raul Rodriguez ute med en ryggskade og Carlos Martinez er snart tilbake etter å ha vært ute i lang tid med en kneskade.

Oddstips: Vi tror lagene holder hverandre til uavgjort

Vi tror Levante igjen klarer å holde et godt lag til uavgjort, denne gang på hjemmebane. Real Sociedad gikk på en smell den forrige runden men bør her igjen klare å få med seg et resultat.

Odds for kampen hos bet365 er som følger:

Levante: 3.25

Uavgjort: 3.25

Real Sociedad: 2.30

Vi går for uavgjort til en fin odds på 3.25

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler