Spilltips til lørdagens Premier League-kamp mellom Leicester og Liverpool

Det ble en knepen 1-0-seier over Brighton i den forrige serierunden for Liverpool. Mohamed Salah scoret kampens eneste mål etter 23 minutter på Anfield, men det kunne fort blitt flere i en omgang vertene dominerte fullstendig.

Leicester – Liverpool
King Power stadion, Leicester
Premier League, runde 4
Lørdag klokken 13.30

Etter hvilen slet Liverpool med å penetrere Brighton-forsvaret, og rett før full tid fikk Brighton muligheten til å utligne. Et innlegg fra høyre fant Gross som tvang Alisson til å levere en kanonredning på en heading fra omtrent fem meters hold. Flere mål ble det ikke i kampen, og alt i alt var det fortjent at Liverpool tok alle tre poengene.

Liverpool er dermed på delt førsteplass etter tre spilte seriekamper, og laget fra Merseyside har enda til gode å slippe inn mål i Premier League denne sesongen.

Leicester har heller ikke åpnet Premier League så halvgærnt, og seriemestrene fra 2015/16-sesongen står så langt med seks poeng av ni mulige. Etter 1-2-tapet borte mot Manchester United i den første serierunden har laget nå vunnet to seriekamper på rad.

Forrige helg ble det en sterk 2-1-seier borte mot Moi Elyounoussis Southampton. Det var en kamp der førsteomgangen allerede er glemt av de fleste, men andreomgangen var rene fyrverkeriet. Bertrand åpner showet med et nydelig mål syv minutter inn i omgangen. Gray satt inn utligningen kun fire minutter senere. Så gikk det litt frem og tilbake før Højbjerg fikk sitt andre gule kort etter et pinlig stup i boksen. Så, på overtid sto en av sommerens store snakkiser frem. Han var ryktet høyt og lavt og vekk fra Leicester, men Harry Maguire satt inn vinnermålet fra distanse og sikret tre viktige poeng for de blå som før kampen mot Liverpool besitter syvendeplassen på tabellen.

Lagnyheter

Leicesters Caglar Söyüncü er tilbake i trening, men denne kampen kommer nok for tidlig for forsvarsspilleren. Ellers er både Matty James og Jamie Vardy utilgjengelige, førstnevnte på grunn av en akillesskade og sistnevnte er suspendert.

Liverpool har Lovren ute med en bekkenskade i tillegg til Alex Oxlade-Chamberlain som er ute i lang tid med en kneskade.

Forventede lagoppstillinger

Leicester: Schmeichel; Amartey, Morgan, Maguire, Chilwell; Mendy, Ndidi; Pereira, Maddison, Gray; Iheanacho

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Milner, Wijnaldum, Keita; Salah, Firmino, Mané

TV og live stream

TV2 har eksklusive rettigheter til Premier League i Norge og kampen er derfor kun tilgjengelig via deres kanaler. Du kan se kampen enten på TV2 Sportskanalen og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Oddstips

Liverpool fikk dårlig betalt med kun ett mål forrige helg. Alle de beste offensive spillerne er med også denne gang, og vi tror det fort kan bli stygt for Leicesters del. VI går for over 2,5 mål til Liverpool til 2.60 i odds hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler