Glenn Andreassen photo
Glenn Andreassen

- 24 jan, 2023

Lazio – Milan: Spilltips til kveldens spennende Serie A-oppgjør

Lazio og Milan skal avslutte den nittende serierunden i Serie A i kveld, og det er mye å spille for, for begge lag. Her er vårt spilltips til kampen fra Stadio Olimpico i Roma.

Serie A er like spennende denne sesongen som de to foregående, når ikke Juventus dominerer totalt, som de har gjort så ofte i moderne tid. Napoli er den klart beste klubben så langt denne sesongen, men Milan har sørget for at laget fra sør-Italia aldri helt kan slappe av.

En formdupp etter VM har dog sørget for at Milan vil være hele 12 poeng bak Napoli om de taper dette oppgjøret i dag, så det er absolutt press på de regjerende mesterne i dag.

Kjemper om Champions League-deltakelse

For Lazio sin del så er hovedstadslaget for alvor med i kampen om Champions League-spill neste sesong, med 34 poeng på sine første 18 ligakamper.

Det holder til en sjetteplass, men med seier vil de klatre opp a poeng med både Roma og Inter på henholdsvis fjerde- og tredjeplass, og bare ett poeng bak Milan på andreplass.

I tillegg finner vi Atalanta på femteplass med sine 35 poeng. Juventus var også en del av denne tetgruppen, men har blitt trukket 15 poeng på grunn av brudd på ligaens økonomiregler, og er dermed skjøvet ned på en tiendeplass, elleve poeng bak Lazio på sjetteplass.

 

Posisjon Lag KS S U T MF P

Lagnyheter

Lazio må fortsatt klare seg uten kaptein og stjernespiller Ciro Immobile, som er ute med en lårskade. Mario Gila er også utilgjengelig for vertene. Dermed er det klart ofr at danske Andersen nok en gang får prøve seg i en falsk 9-er rolle på topp for Lazio.

Milan har fortsatt en god del spillere på skadelisten, der både Fode Ballo, Mike Maignan, Alessandro Florenzi og Zlatan er utilgjengelige. Milan har dog en stor og sterk tropp, og ser ikke alt for svekket ut før avspark.

Spilltips: Milan vinner

Milan er det av de to lagene som har vist klart mest så langt denne sesongen, og er tross alt regjerende Serie A-mestere også. En del skader hos gjestene, men ikke mer enn at de fortsatt stiller med en av de absolutt beste startoppstillingene i ligaen.

Lazio har det klart største tapet, med fraværet av Immobile, og jeg synes Milan-startoppstillingen ser klart sterkest ut av de to. Jeg går derfor for borteseier i dette oppgjøret.

Spill på Lazio – Milan

Odds på Milan hos LeoVegas:

2.70!👀

Lazio vs AC Milan Begge lagene scorer
Kampen starter 24/01 21:45
Match Ended
Odds på HUB Odds for HUB:
Kampen starter 24/01 21:45
Match Ended
Lazio vs AC Milan Over/under 2.5 mål
Kampen starter 24/01 21:45
Match Ended
Spin Bookie

100% opp til hele 3000 kr

close-btn

Glenn Andreassen

Forfatter

Glenn har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

 - twitter

1463 Articles