Kongsvinger ingen hindring for Brann på hjemmebane

Brann tar imot Kongsvinger til dyst i OBOS-ligaen i dag, og ligalederne er klare favoritter til å ta sin andre seier for sesongen mot laget fra de dype skoger. Les vårt tips til oppgjøret her.

Det har ikke vært mye godt vær å glede seg over i vestlandets hovedstad denne sommeren, men Brann sine prestasjoner har i det minste vært gode nok til å holde bergenserne i godt humør.

Sist mandag ble det hele 5-0 borte mot Raufoss, og det er nå hele 11 poeng ned til lag nummer to på OBOS-tabellen. Hele åtte strake borteseire står Brann-laget med i ligaen, og 12 av 15 kamper totalt har endt med seier.

De tre uavgjorte har alle kommet på hjemmebane, senest 1-1 mot andreplasserte Stabæk i den forrige ligakampen på Brann stadion tidligere denne måneden.

Vant også 5-0

Men det er ikke bare Brann som kommer fra et godt resultat i den forrige ligakampen, også Kongsvinger vant 5-0 sist uke, og storseieren hjemme mot Stjørdals-Blink betyr 11 poeng ned til direkte nedrykk, og Kongsvinger kan heller se oppover på tabellen enn så lenge.

Det er dog hele åtte poeng opp til kvalikplassene for KIL, og poengfangsten skal opp et par hakk før de kan blande seg inn i kampen om å spille Eliteserie-fotball neste sesong.

Kun én av åtte bortekamper er vunnet så langt denne sesongen for Kil, men de er faktisk uten tap på sine tre siste bortekamper, og har også kun sluppet inn ett mål på de tre kampene.

Forventede lagoppstillinger

Jeg forventer få eller ingen ændringer på lagene, etter at de begge vant så komfortabelt forrige ligakamp.

Brann:

Dyngeland;
Crone, Kristiansen, Skovgaard, Wolfe;
Rasmussen, Heltne Nilsen, Skaanes;
Børsting, Finne, Castro

Kongsvinger:

Strömberg;
Egeøø-Johnsen, Jahr, Holmé, Grodås;
Vinjor, Holter, Gjerstrøm, Hoel Andersen;
Bringaker, Güven

Spilltips: Brann vinner med handicap (-2)

Dette Brann-laget er rett og slett uslåelige denne sesongen, og selv om Kongsvinger har hatt en litt oppadstigende formkurve, tror jeg ikke de har noe å stille opp med mot dette Brann-laget nå.

Ja, Brann har spilt tre uavgjorte på hjemmebane denne sesongen, men med både Finne og Rasmussen i kjempe scoringsform, i tillegg til at hele laget spillet meget godt sammen om dagen, tror jeg dette skal bli grei skuring.

Har heller ikke tapt mot Kongsvinger på sine siste 10 møter mellom de to lagene, selv om det riktignok kun er tre av de siste 10 som er spilt på denne siden av tusenårsskiftet.

Jeg tror Brann nok en gang vinner med overbevisende sifre, og går for Brann-seier med (-2) i handicap, som gir oddsen 2.13 hos Highbet.

Nedenfor kan du se beste odds for HUB hos utvalgte partnere:

Brann vs Kongsvinger Odds for HUB:
Kampen starter 25/07 18:00
Kamp avsluttet

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler