Odds og spilltips til Juventus mot Sporting CP

Juventus – Sporting CP
Juventus stadion
Onsdag klokken 20.45

Juventus tar i kveld i mot Sporting CP fra Portugal til kamp i Champions League gruppe D på Juventus stadion. Få odds og spilltips til kampen her.

Ble knust første kampen

Juventus slo Barcelona ut av Champions League i kvartfinalen forrige sesong, og allerede i den første kampen av årets Champions League skulle de møtes igjen.

Den første kampen i gruppe D ble spilt mellom Barcelona og Juventus på Camp Nou i september og det ble alt annet enn en drømmereprise for Juventus, som til slutt tapte 3-0.

I forrige runde tok de i mot Olympiakos på Juventus stadion der Gonzalo Higuain og Mario Mandzukic sørget for at Juventus vant 2-0.

Knepent tap

Sporting CP startet årets Champions League ved å vinne 5-1 sammenlagt over Steaua Bucaresti i kvalifiseringens siste runde.

Deretter ventet Olympiakos i den første gruppespillskampen. Sporting ledet 3-0 helt til det 89. minutt før Olympiakos reduserte to ganger, men Sporting holdt unna og vant kampen 2-3.

Barcelona på hjemmebane ventet i forrige runde, og kun et selvmål av Sebastian Coates i det 49. minutt utgjorde forskjellen mellom lagene i en kamp som endte 0-1.

Startet hjemlig serie godt

Sporting CP har enda ikke tapt i portugisisk Primeira Liga etter åtte spilte serierunder. Status så langt er seks seire og to uavgjorte. Det plasserer dem på andreplass på tabellen, to poeng bak Porto.

I helgen tok dem i mot serielder Porto på Jose Alvalade, i en heller begivenhetsfattig kamp som til slutt endte med et 0-0 uavgjortresultat.

Tapte toppkamp

Regjerende italiensk seriemester Juventus hadde det betydelig tøffere når deres seriekamp i helgen var ferdigspilt, de tapte nemlig hjemme for tabellnao Lazio 1-2. Douglas Costa scoret Juventus sitt mål mens Ciro Immobiles to mål sørget for Lazio-seier.

Juventus ligger på tredjeplass så langt i Serie A, fem poeng bak serieleder Napoli, etter at åtte serierunder er ferdigspilt. Seks seire, én uavgjort og étt tap er status for Torino-klubben.

Skader og suspensjoner

Kveldens hjemmelag må klare seg uten Marko Pjaca som er ventet tilbake etter kneskaden sin i slutten av måneden, og Miralem Pjanic som er ventet tilbake neste uke etter å ha vært ute i ca en måned med en muskelskade.

For Sporting CP sin del er Seydou Doumbia uaktuell grunnet en lårskade, mens Adrien Silva og Fabio Coentrao begge er usikre grunnet henholdsvis et brukket ribbein og en lårskade.

Spilltips: Juventus vinner med to mål eller mer

Vi mener Juventus er et såpass mye bedre fotballag enn Sporting at de vinner greit på hjemmebane i Champions League gruppespillet.

Dessuten er dette en kamp Juventus bør vinne for å holde følge med Barcelona i kampen om å gå videre fra gruppen.

Odds for kampen hos bet365 er som følger:

Juventus: 1.44

Uavgjort: 4.75

Sporting: 8.00

Juventus med (-1) handicap: 2.10

Vi tror Juventus vinner med mer enn to mål på hjemmebane i kveld og går for Juventus med handicap til 2.10 i odds.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler