Spilltips til playoff-kampen mellom Italia og Sverige

Italia – Sverige (0-1)
VM-playoff for Europa, andre kamp
San Siro, Milano
Mandag klokken 20.45

Sverige vant det første oppgjøret mot Italia 1-0, men jobben er alt annet enn ferdiggjort når et fullsatt San Siro venter i returoppgjøret. Vi gir deg spilltips til kampen her.

Spilltipset til første kamp gikk inn

Før kampen på Friends Arena i Stockhom fredag gikk vi for en knepen seier til Sverige i vårt spilltips, noe som ga en fin odds på 3.80.

Sverige vant 1-0 etter en scoring av innbytter Jakob Johansson i det 61. minuttet, i det som ellers var en veldig jevnspilt kamp. Målet var Johanssons første med flagget på brystet.

Italia klarte aldri å slå tilbake etter det og et ekstatisk publikum på Friends Arena kunne juble over et utgangspunkt før returoppgjøret få svensker før avspark hadde turt å håpe på.

Forventet fullsatt

Nå venter en heksegryte på majestetiske San Siro for landslagssjef Janne Anderssons menn, og et Italia som har vært i hvert eneste VM siden 1958 kommer til å presse svenskene hardt.

Italiensk presse melder at Italias landslagssjef Gian Pero Ventura gjør minst to endringer på laget som startet i Stockholm fredag. AC Milan-spiller Daniele De Rossi og Andrea Belotti fra Torino er ventet å bli vraket, men Ventura forventes å beholde den suksessfulle 3-5-2-formasjonen.

For Sverige sin del er det ventet at landslgassjef Janne Andersson også gjør minst to endringer på laget, blant annet fordi Albin Ekdal er skadet og kommer til å miste kampen. Det er også ventet at tidligere Rosenborg-spiller Mikael Lustig vil starte på høyrebacken.

Forventede startoppstillinger:

Italia: Gianluigi Buffon – Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini – Antonio Candreva, Marco Parolo, Jorginho, Alessandro Florenzi, Matteo Darmian – Ciro Immobile, Manolo Gabbiadini.

Sverige: Robin Olsen . Mikael Lustig, Viktor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson – Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Jakob Johansson, Emil Forsberg – Marcis Berg, Ola Toivonen.

Spilltips: Italia vinner med étt mål

Vi tror også denne kampen blir jevnspilt, som den første på fredag. Italia kommer til å presse en god del mer, men dette svenske laget er ikke kjent for å slippe inn mange mål.

Det er ogs åstore sannsynligheter for at Sverige kan pirke inn et mål på bortebane, så Italia bør nok minst score to mål.

Odds for kampen hos bet365:

Italia: 1.50

Uavgjort: 4.10

Sverige: 9.00

Uavgjort (sverige +1): 3.25

Vi tror et svært tett og intenst oppgjør ender med en ettmålsseier til Italia. Blir det 1-0 går kampen til ekstraomganger og eventuelt straffesparkkonkuranse. Ender det 2-1 eller mer, er Sverige klar for VM på bekostning av Italia.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler